Погледът с ултрамаринени клепачи и винени устни се превърна в един от най-обсъжданите на последните ревюта на Седмицата на модата. Приложени са подробни инструкции как да го повторите точно

Този сезон дизайнерите масово заявяват любовта си към 1980: наред със златните мини поли, обемните рамене и масивните аксесоари, смелият грим се завърна на мода. Видяхме един от най-интересните примери на последното шоу на Джейсън Ву - гримът на очите със сини сенки и устните с цвят на вино вече са обсъдени, изглежда, всичко. Е, предлагаме да оставим аргументите и да преминем към действие: вече ви казахме как да повторите някои модерни визии от Седмицата на модата в Ню Йорк, а сега сме подготвили стъпка по стъпка инструкция, която ще ви помогне да повторите грима от шоуто на Джейсън Ву.

1Нанесете основни и бежови сенки върху клепача, за да изравните цвета на кожата. Използвахме NYX Professional Makeup Proof It! и палитрата сенки Maybelline The Nudes - тези инструменти гарантират отличен резултат.2Запълнете подвижния клепач с черен молив и го смесете, разтягайки цвета точно над гънката на клепача. Колкото по-точно се изпълнява този етап, толкова по-лесно ще бъде прилагането и смесването на ярки сенки в бъдеще.3Нанесете NYX Professional Makeup Intense Pigment in Constellation до средата на клепача с потупващо движение. Поради леката остатъчна лепкавост на молива, ронливите сенки буквално ще „залепнат“ за клепача и няма да се ронят.4Смесете сенките към краищата, за да постигнете плавен преход от черно към синьо. Покрийте миглите си със спирала.5Нанесете червило с цвят на вино (в нашия случай Maybelline Color Sensational 978) върху устните и смесете контура с четка. За да получите перфектния външен вид, прочетете този списък с правила за това как да носите червило в ярки цветове.

Успяхте ли да повторите този външен вид? Разкажете ни за вашите впечатления в коментарите!

Категория: