Леко, едва забележимо покритие върху кожата и матов ефект, който не оставя шанс за мазен блясък - това е, което имат тези, които имат мазна кожа, изискват от тонална основа. Говорим за подходящи продукти

 • Фон дьо тен Miracle Air de Teint, Lancôme

  Miracle Air de Teint е серумна текстура, която се плъзга върху кожата в много лек, тънък слой. Всичко благодарение на състава: един от компонентите на крема е аерогел, вещество от космическата индустрия, 99% съставено от въздух, което освен всичко друго може да абсорбира и себума.Благодарение на това кожата придобива желаното матово покритие. По този начин, това лекарство от Lancôme с мазна кожа е сто процента съвместимо: не можете да се страхувате от появата на мазен блясък, „тежко“ и плътно покритие, което също ще запуши порите.

 • Фондация Le Cushion Encre De Peau, Yves Saint Laurent Beauté

  Собствениците на мазна кожа могат спокойно да добавят тонална основа във формат cushion към своята козметична чанта. Меката подложка вътре в калъфа Le Cushion Encre De Peau е напоена с лека течност, която от една страна създава доста издръжливо покритие, а от друга страна обещава свеж, естествен „завършек“.

 • Prodigy Powercell Foundation, Хелена Рубинщайн

  Друг лек, ефирен серум е Prodigy Powercell Foundation.Той идва едновременно на два фронта: първо, изравнява тона, покривайки кожата с тънък полупрозрачен слой, и второ, грижи се за нея поради състава с висока концентрация на растителни клетки. Те подмладяват кожата, възстановяват нейната защитна бариера, подобряват тена. И гримът в същото време се оказва свеж и сияен - но мазният блясък няма нищо общо с това.

 • All Nighter Foundation, Urban Decay

  All Nighter е за тези, които имат нужда от надеждно, дълготрайно покритие, но с матов ефект - без да се притесняват от появата на мазен блясък. Поради факта, че плътността се постига чрез нанасяне на един, а не на няколко слоя, All Nighter е идеален за мазна кожа. И този крем абсорбира себума, така че през деня мазният блясък почти няма да се усети.

 • Infaillible Matte Foundation, L'Oréal Paris

  24 часа износване, немазна формула с минерални микрочастици, лека текстура - Infaillible Matte Foundation изглежда отговаря на всички нужди на мазната кожа. Без ефект на маска, само свежа кожа с идеално равномерен тон - това е резултатът от използването на този продукт на L'Oréal Paris.

  Между другото, тук можете да прочетете как да изберете правилния овлажнител за мазна кожа, а нашият видео урок ще ви помогне да разберете тънкостите на нанасянето на фон дьо тен.

Категория: