Кои лакове издържат най-дълго? Говорим за най-устойчивите лакове за нокти

С появата на гел лака, много производители на конвенционални лакове също започнаха да се фокусират върху издръжливостта на своите продукти. Появиха се така наречените "седмични лакове" и "гел лакове без лампа" , които съдържат малко количество полимери и фотоинициатори, отговорни за повишената издръжливост. Но най-устойчивите сред обикновените лакове са лаковете с блясък. Затова по-долу сме класирали не само най-иновативните и най-издръжливите, но и най-брилянтните покрития.

 • Color Riche Top Coat лак за нокти, L'Oréal Paris, в нюанс 940 Hello captain

  Лакът съдържа слюда и блясъци с различни диаметри, които създават впечатление за пръскане на скъпоценни камъни върху ноктите. Този лак гарантирано ще издържи повече от седмица. Предвид тенденцията всичко да е лъскаво, това покритие заема първо място в нашата класация за дълготрайни лакове.

 • Супер дупер, Еси

  Осигурява супер издръжливо покритие, което предотвратява начупване и лющене. Може да се използва с всякакви лакове, включително като горно покритие при създаване на различни опции за ноктопластика, тъй като Super Duper Top Coat не разтваря предварително нанесения лак и не променя цвета му.

 • La Laque Couture Nail Lacquer, YSL Beauté, в 79 Silver Clash

  Устойчиво покритие, което не изисква втвърдяване. Металните люспи създават игра на светлина върху ноктите, гарантирайки празнично настроение по всяко време на годината.

 • Лак за нокти Colorama, Maybelline, в нюанс 232 Bohemian Chic

  Лак за нокти за всеки ден с пясъчно блестящо покритие в благороден цвят розово злато. Нанесете два слоя, за да издържи една седмица без топ лак.

Категория: