Как да изберем нюд лак и какъв необичаен маникюр може да се направи с него?

Бежовият лак е като бежовото червило: трябва да го изберете според цвета на кожата. как? Запомнете основните правила.

Светла кожа

  • Ако имате светла кожа, розовото бежово е най-добрият вариант за вас. Той ще "подкрепи" розовите или сини нюанси на кожата. Вашата основна задача е да направите нюанса на нокътната плоча по-ярък, като същевременно го оставите да „надникне“ през слоя лак. Изберете съответно лакове с блестящи, полупрозрачни текстури и не ги нанасяйте в дебел слой.
  • Освен това за бледа кожа са подходящи лакове с плътна кремообразна текстура - подтонът на бежовото също трябва да е розов. Благодарение на тази текстура е възможно да се постигне плътност на покритието, която например ще неутрализира зачервяването на нокътната плоча.

Средна кожа

  • Имате среден тен на кожата? Подходящ е и бежов лак с розов подтон. Благодарение на този избор естественият тон на кожата ще изглежда по-ярък, а маникюрът ще бъде „по-чист“. По правило зеленикавите вени се появяват върху кожата със среден тон, така че бежово-розовият лак ще отвлече вниманието от тях и като цяло ще направи кожата на ръцете да изглежда по-млада. Този нюанс, според майсторите на ноктите, придава на ръцете анти-ейдж ефект.
  • За средни тонове на кожата са подходящи, наред с други неща, светлокафяви лакове и бежово-кафяви цветове. Основното нещо е да се уверите, че техният подтон не е жълт.

Маслинова кожа

  • Сенките за мигли за маслинени тонове на кожата са бледобежови с кремообразна текстура. Първо, те ще направят тена на кожата по-ярък, и второ, ще осигурят контрастен ефект.
  • Друг цвят, който е идеален за този тен на кожата, е бежово-прасковен. Особено добре ще стои на кожата през лятото, когато е добре загоряла.

Тъмна кожа

  • Ако имате тъмна кожа, има много повече възможности за избор. В допълнение към същото розово бежово, което красиво допълва цвета на кожата и създава контраст с нея, са подходящи нюанси на кафе и какао: те ще изглеждат много естествени. Избягвайте обаче сиво-бежовите цветове - те, напротив, могат да изглеждат "мръсни" на тъмна кожа.

Можете също така да се съсредоточите, колкото и странно да звучи, върху нюансите на червилата - тези, които подхождат на лицето ви, най-вероятно ще изглеждат красиво на ръцете ви. Намерете инструкции как да изберете правилния нюанс на червилото в зависимост от цвета на кожата тук.

За да намерите идеалния бежов лак за нокти, вземете чифт нюд червила в магазина и сравнете нюанса в стика с този в бутилката или в демонстрационната палитра. Едноцветният бежов маникюр просто изглежда красив. Но нека обсъдим по-интересни дизайнерски опции.

Деликатен флорален маникюр, допълнен от брутални нитове, може да разкаже много за едно момиче. © borsch_nailsЗлатни елементи, графики, огледално триене - най-добрата комбинация за бежов лак. © borsch_nailsЗа да постигнете този огледален ефект, нанесете триколка върху бежов вместо черен лак. © evelina_nailartМатовият маникюр в бежови тонове по никакъв начин не отстъпва по ефективност на по-тъмните лакове. © evelina_nailartТози лаконичен дизайн съчетава едновременно 3 техники за маникюр: "бейби бумър" , леене и течни камъни. © kvinta_nailsОбемната гел роза върху бежов лак прилича на коприна и изглежда много празнично. © medlen.lenЕдин от най-зрелищните и красиви дизайни с бежов лак е градиентът babyboomer. Подхожда на всяка форма и дължина на ноктите. © rainbow_nailvanaНеобичайното добавяне на деликатен модел с графичен елемент изглежда интересно и не толкова скучно. © rainbow_nailvanaНежна комбинация от ажурна шарка и прасковен лак. Имитация на дантела с точки е лесно да се направи с помощта на точки. © violetta_ter

Кой бежов лак ви е любим? Разкажете ни за най-интересния продукт от този нюанс, който някога сте използвали.

Категория: