Всичко, което блести, е в тенденция. И грим за очи с блестящ ефект – включително. Как да създадете такъв грим? Разказване

 • Сенки за очи Moondust, Urban Decay

  Носителите на сенки за очи Urban Decay ги оприличават на звезден прах и изобщо не са поласкани: продуктът блести наистина ослепително. По отношение на блясъка, както тъмните нюанси като космическото синьо Gamma Ray, така и светлите, като искрящо бялото Cosmic, са еднакви. Между другото, текстурата на сенките е необичайна: в опаковката е кремообразна, а на клепачите се превръща в лека пудра, която между другото ще „легне“ със слой с много наситен цвят и ще блести особено ярко, ако използвате мокро нанасяне.Можете да намерите фотоурок за това как да създадете такова изображение тук и да гледате видеоклип с помощта на тази палитра на тази страница.

 • Сенки за очи Diamond Glow, Maybelline New York

  Когато търсите най-лъскавите сенки за очи, не пропускайте Diamond Glow Palettes. Всеки съдържа четири нюанса сенки, които блестят като диаманти на слънце. Повече от 50% от текстурата на тези сенки са малки искри. Ето защо крайният резултат е привличащ вниманието грим.

 • Full Metal Shadow, Yves Saint Laurent Beauté

  Full Metal Shadow е опция за тези, които харесват метален блясък. Yves Saint Laurent Beauté пусна тези сенки в течен формат (можете да прочетете за триковете за използване на такава текстура тук), което ви позволява да създадете, първо, плътно, второ, наситено и трето, супер устойчиво покритие върху клепачите.И това въпреки леката текстура, която е 40% вода. Нито тя, нито блестящите частици ще ви подведат, на които можете спокойно да се доверите, за да създадете моден метален ефект върху клепачите.

 • Блясък върху очите, Професионален грим NYX

  Сред блестящите сенки за очи, тази печели с удобство: NYX Professional Makeup постави рохкавата текстура в малко бурканче и избра ролка като апликатор за лесно и равномерно нанасяне без проблеми. Пудрата Roll On Eye Shimmer ще създаде блясък, достоен за всеки възможен „специален повод“ на клепачите. Между другото, те го използват не само в грима на очите - отделните нюанси могат да заменят и хайлайтъра.

 • Очи за убиване, Джорджо Армани

  Всяко бурканче Eyes To Kill съдържа два контрастиращи нюанса сенки: единият допълва другия с "петна" , така че да могат да се смесват и използват отделно.Резултатът е метален ефект с изразителен блясък. Но красивият резултат не е всичко. Giorgio Armani обърна внимание на технологичността на формулата: първо, текстурата на сенките е кръстоска между крем и прах, и второ, тяхната издръжливост е рекордна, до 24 часа, през които кожата под покритието се усеща само комфорт.

  Какви сенки използвате за блестящ грим на очите? Напишете коментар.

Категория: