Как мога да използвам бял гел лак в маникюра и какви дизайнерски идеи изглеждат най-впечатляващи с него? Разказване

Белият лак за нокти отново е на мода. На няколко модни ревюта наведнъж (Creatures of the Wind, Byblos Milano, Antonio Marras) моделите излязоха на подиума с обикновено бяло палто.

Всяка друга модерна техника за маникюр може да се комбинира с бял лак. С него можете да създавате мраморни нокти, и акварелни петна, и геометричен градиент, и нокти в стил babyboomer, и много други интересни опции.

Основното нещо за безупречен бял маникюр с гел лак е да изберете топ, който няма да пожълтява под UV светлина. По правило производителите, които са уверени в качеството на своите продукти, поставят този артикул на етикета.

Белият лак е незаменим за геометричен градиент. Тази техника включва след като се изчертае един ред диаманти, към тъмния лак се добавя бял лак, създавайки по-светъл нюанс. След това към този нюанс отново се добавя бял лак, а последният ред от ромби се рисува в почти пастелен цвят. Резултатът е перфектен градиент, без да се налага да купувате всички нюанси на лака.

Градиентът "бейби бумър" (на снимката по-долу) изглежда много нежен, но не е обичаен. Този дизайн се характеризира с точно такава цветова комбинация.

Страхувате се от грешки в дизайна? Тогава изберете монохромен маникюр, той не губи своята актуалност, особено в такъв "обемен" дизайн.

Какъв маникюр харесвате? Оставете вашия коментар.

Категория: