Защо сами да избирате нюансите на сенките, ако най-успешните комбинации вече са включени в четирицветни палитри? В това ревю сме избрали най-добрите за вас и ви казахме какъв вид грим можете да направите с тях

 • Full Throllete Shadow Palette, Nyx Professional Makeup, в 06 Stunner

  Палитрата включва тъмносив блясък, матов нюд, матово кафяво и наситено зелено с лек блясък като акцентен цвят на палитрата.С такава селекция от цветове можете да направите както дневен, така и ярък вечерен грим. Например, бежов нюанс в комбинация с кафяво е подходящ за гол грим.

  Сатенено сивото е идеално като моно-сянка за целия движещ се клепач. И използвайки три нюанса наведнъж - бежово, кафяво и изумрудено - можете да създадете зашеметяващи зелени опушени очи за изразителен вечерен грим. Всички нюанси са силно пигментирани, преливат се добре в кожата и се преливат лесно, което ви позволява да създадете чист грим с плавни преходи.

  В допълнение към страхотната комбинация от цветове, тази палитра заслужава място в топа и за дизайна: черни шипове около периметъра не могат да оставят никого безразличен.

 • Eyes To Kill Quatuor Eyeshadow Palette, Giorgio Armani, в Pantelleria 03

  Палитра с красноречиво име (" Убийствен поглед" ) и уникална селекция от нюанси от каки до бебешко синьо.Трите цвята в палитрата (Golden, Dusty Blue и Beige) имат деликатен перлен блясък и само кафяво-зеленият оттенък има кадифено матово покритие, което прави тази палитра идеална за съблазнителен дневен грим. Като редувате светли нюанси и потъмнявате външния ъгъл или линията на миглите с тъмен цвят, всеки ден ще имате нов грим в спокойни, но толкова многостранни нюанси.

  Палитрата съдържа няколко гъби едновременно, както с класическа форма на сърце, така и със заострен ръб. Така че можете спокойно да вземете тази палитра със себе си, за да коригирате грима си през целия ден. Въпреки че това може да се наложи само в редки случаи - сенките издържат перфектно до вечерта.

 • Палитра сенки за очи Colour Riche Quadro, L'oréal Paris, в нюанс 03 Silk Beige

  Достъпна палитра за класически златен или деликатен розов грим. Сенките са подбрани така, че да могат да се използват заедно в един грим - за потъмняване, хайлайт, основен акцент и подчертаване на долния клепач.Всички сенки са с деликатна сатенена текстура с деликатен блясък, идеално засенчени. Но преди да ги използвате, не забравяйте да прочетете нашите инструкции как да използвате розови нюанси в грима.

 • Палитра сенки за очи Diamond Glow, Maybelline, в 03 Blue Drama

  Наситено сините и нежно сините нюанси изглеждат модерни в комбинация с всеки нюанс от палитрата. Дуетът от сребристо и блестящо черно ще направи дори монохромния грим празничен. Благодарение на копринената текстура и наличието на искри, цветовете се преливат перфектно и се допълват.

  Ако имате палитри от нашата класация, споделете вашите снимки в Instagram и маркирайте нашия акаунт @makeupru_official.

Категория: