В нашата статия ще ви кажем кой цвят на молива ще подчертае красотата на зелените очи и какъв вид грим можете да създадете с него

За да разберете кой цвят молив е подходящ за зелени очи, си струва да си припомните цветното колело и неговите основни принципи. Червеното, като противоположен цвят, подчертава и подчертава зелените тонове. Ето защо собствениците на зелени очи трябва да обърнат внимание на топли нюанси с червен нюанс.

За смели момичета

  • Лилаво - рисува зелено дори от сивите и кафяви очи, а зелените блестят като изумруди с него.Начертайте ярка стрелка по линията на миглите и смесете тъмно лилав молив по целия мобилен клепач. Подходящ, например, 24/7 Glide-On в сянката Empire от Urban Decay.
  • Зелен - изберете молив по-светъл или по-тъмен от цвета на очите ви (напр. каки) и ще получите ефекта на мистериозен поглед, който привлича вниманието. Градиентът ще изглежда ефектно: начертайте линия по протежение на клепача с молив и я смесете. След това отново очертайте клепача със същия молив, но го оставете без щрих. Полезно 24/7 Glide-On в плесен от Urban Decay.
  • Червено - увеличава максимално зеления цвят на очите. Можете да използвате очна линия Faux Blacks в Oxblood от NYX Professional Makeup. Най-важното, не забравяйте да го отделите с тънка тъмна линия по цилиарния контур, за да избегнете ефекта на болезнени очи.

За романтични натури

  • Кафявото е най-универсалният цвят, който подхожда на почти всички. Можете да се убедите сами, ако използвате Maybelline New York Expression Kajal в грима. Очертайте линията на миглите си с него и смесете целия клепач за ефект на опушени очи.
  • Бургунди - ако тепърва започвате да експериментирате с цветни очни линии, започнете с наситени и наситени нюанси, които няма да се различават толкова от обичайната черна очна линия, но в същото време гримът ще блести с тях нов начин. Обърнете внимание на

Дори и да не сте фен на яркия грим, обърнете внимание на смелите цветове от предишния списък и подчертайте или долния клепач с тях, или направете градиентна стрелка. Гримът ще бъде по-изразителен, но в същото време остава много дискретен и подходящ дори за работа.

Категория: