Как да създадете красив и спретнат дизайн върху ноктите за една минута? Въоръжете се със специални стикери и как да ги използвате правилно, ще кажем в нашата статия

Ако нямате уменията или времето да правите сложна ноктопластика, това не е причина да се разстройвате и напълно да изоставяте интересните опции за маникюр! Просто изберете правилния стикер за нокти и следвайте инструкциите.

Маникюр с водни стикери (плъзгачи)

1Обезмаслете нокътната плоча, нанесете основа и слой цветен лак, който ще се слее с краищата на шарката. Изчакайте да изсъхне.2Изрежете стикера до размера на вашия нокът.3Поставете стикера във вода за няколко секунди, докато хартиеният слой се намокри напълно.4Внимателно отстранете стикера и с плавно движение на пръстите плъзнете тънкия филм и го отделете от хартиената основа. Именно поради това движение водните стикери се наричат слайдери (от английската дума slide - движа се).5Нанесете филма върху изсъхналия лак. Фолиото ще се плъзга лесно върху покритието, като ви дава възможност да го позиционирате правилно.6Когато сте доволни от оформлението на шаблона, внимателно изгладете краищата на шаблона с гумен избутвач, така че да няма гънки.7Покрийте чертежа с топ. В същото време филмът ще се разтвори малко и моделът ще се прехвърли напълно върху лака.8Разходете се с клечка за зъби по периметъра на нокътната плоча, за да премахнете излишния лак и филм.

домашно приготвени плъзгачи

1Ако харесвате шаблон от списание, нанесете прозрачен лак върху него (от едната страна).2Оставете да изсъхне.3Изрежете шаблона заедно с лака: заготовката за плъзгача е готова.4Когато искате да използвате плъзгача, накиснете го във вода за минута, докато хартиената част на плъзгача се намокри напълно.5Извадете домашния плъзгач и внимателно разточете хартиената основа с пръст, така че само тънък слой от дизайна да остане върху лака.6Прехвърлете плъзгача върху сухия лак и покрийте с прозрачен лак.

Маникюр с ваденки

1Подгответе ноктите си и нанесете върху тях цветен лак.2Изрежете стикера според формата на нокътя и отстранете защитното фолио.3Поставете стикера върху нокътя с дизайна надолу.4Намокрете гъбата и я нанесете върху хартиената основа на дизайна за 20 секунди.5Когато рисунката е готова, основата й буквално ще се „премести“ от нокътя, оставяйки красив модел върху него.

Модерен дизайн на флаш татуировка

По същия принцип на трансферните стикери можете да използвате флаш татуировка върху ноктите си. Те имат красив метален блясък и са на върха на популярността от няколко сезона. Най-важното е, че не забравяйте да покриете дизайна с топ лак.

Обичате ли да използвате стикери в маникюра?

Категория: