Нюд лакове за нокти, сладко сако или провокативни ярки нокти? Обсъждане на това как трябва да изглежда сватбеният маникюр

В деня на сватбата всички погледи са вперени в красивата булка. Ето защо момичетата започват да се подготвят за сватбеното тържество много преди заветния ден: избират рокля, избират прическа и обмислят сватбения дизайн на ноктите. Можете да изберете дизайн по ваш вкус от нашата селекция.

Обратният френски е техника, която не губи популярност от няколко години

Ако по-рано основното правило на сватбения маникюр беше „Без провокации!“ Днес изобщо няма правила.Сложно изкуство за нокти, сложни дантелени шарки, ярки цветове - нека маникюрът в този ден бъде такъв, какъвто искате! Ако решите да направите нещо екстремно, можете да разберете как да направите сватбена ноктопластика тук.

Опция за тези, които решат: "Върви, така че върви!"

Много хора бързат да изградят ноктите си за сватбата или да удължат естествените си. Но не забравяйте, че сватбеният маникюр може да бъде красив и на къси нокти.
  • Можете да направите наистина модерно изкуство за нокти на къси нокти. Освен това естествените нокти са естествена и естествена красота. Много жени предпочитат естествеността. Такива нокти ще бъдат много по-практични на вашата сватба от дългите удължени нокти, защото ще държите букет в ръцете си, ще участвате в конкурси и ще танцувате.

Класически булчински маникюр

За да направите сватбен маникюр с високо качество и най-важното, издръжлив, запомнете още няколко съвета.

  • Първо, не пренебрегвайте посещенията в салона. Тяхната честота зависи пряко от състоянието на ноктите. Ако външният им вид оставя много да се желае, посетете салона веднъж седмично в продължение на два или половина месеца преди сватбата. За тези, чиито нокти са в добро състояние, е достатъчно да отидат няколко пъти на спа маникюр малко преди сватбата, за да стимулират растежа им и да поддържат здрав и добре поддържан вид.
  • Второ, за да бъде маникюрът възможно най-устойчив, помнете състоянието на кутикулата. Два-три пъти на ден правете масаж в тази зона – от това зависи както растежът на ноктите, така и цялостното им здраве. За масаж използвайте специално масло - например Essie има такова.
  • Трето, винаги пазете ноктите си - за това е достатъчно редовно да нанасяте обикновен лак или заздравител за нокти. Освен това нанасяйте често овлажняващ крем върху ръцете си, особено ако ръцете ви са сухи. Наистина работи!

Ние предлагаме няколко варианта за сватбен маникюр, който ще украси празнични снимки:

Яркият блясък върху няколко нокти ще направи обичайния маникюр празничен © alkisnailТова забавно изкуство за нокти едва ли ще бъде направено сами: запишете се в салон - резултатът си заслужава! © gqhappynailsНоктопластиката с метални ивици е една от тенденциите на тази година © naynaynacЛалетата върху ноктите са чудесна идея не само за сватбен, но и за пролетен маникюр © @nail_meriМалък блясък на прозрачна основа е вариант на сватбен маникюр, който лесно можете да повторите сами © @nail_meriЕтнически мотиви за тези, които ще празнуват сватбата си в Бали или Гоа © @nail_meriДруг вариант на прост сватбен маникюр, който не изисква много усилия © @nail_meriФлоралните мотиви са едни от най-популярните, когато става дума за сватбен маникюр © nail_meriМаникюр, който ще подхожда на абсолютно всеки стил на сватбено облекло - от класическа издута рокля до костюм с панталон © arxlaboratoryСватбен маникюр в техника color block © arxlaboratoryАко орхидеята е вашето любимо цвете, тогава трябва да помислите за този вариант за маникюр © arxlaboratory

Категория: