Казвам ви как да не сгрешите с едно докосване на лак, ако червеното е любимият ви цвят

За порцеланова кожа

Студени червени нюанси със син подтон трябва да избират момичета със снежнобяла кожа. Класическото червено контрастира красиво с бледите ръце, което ги прави да изглеждат по-ярки и благородни. Ако искате да станете по-тъмни, опитайте наситена малина или наситена череша. Просто първо се уверете, че на два слоя нюансът няма да изглежда много като черен - това е противопоказно за вас. По правило "снежнобелите" трябва да стоят далеч от топли червени и коралови тонове, тъй като те неуспешно подчертават зачервяването на кожата.

За среден тен на кожата

Ако естествено изглеждате с лек тен през цялата година (или просто обичате продукти за автобронзиране), тонът на кожата ви е топъл. Затова изберете червен лак сред коралови и розово-червени нюанси. Тези цветове, които са напълно неподходящи за белите, само ще ви украсят. Но ако не ви допада идеята за ярък маникюр, опитайте червен лак с малко златист блясък. Виолетово-червени тонове, осеяни със сияещи частици, ще подчертаят топлия тен на кожата.

За маслинена кожа

Комбинацията от жълти и зелени тонове присъства в маслинова кожа. И това е страхотна новина! В крайна сметка такива момичета са много топли, яркочервени лакове. Ако сте любители на класиката, опитайте нюанса на зрял домат - той ще неутрализира зеленото, ако се появи на ръцете. Изключително ярко мандариново червено също би изглеждало шик.

Можете да видите дизайни за нокти с червен лак тук.

"

Категория: