Никтопластиката сега е на върха на популярността. А когато става въпрос за измисляне на рисунка, всичко може да ви вдъхнови, от модно ревю до снимки на домашни любимци

Маникюрът с животни означава всичко - от леопардов принт до снимки на коте за Хелоуин или анимационни герои. Техника, с която можете да възпроизвеждате животински маникюр, много - стикери, трансферни отпечатъци, щамповане, рисунки от ръка и др.

Ако имате предвид любим анимационен филм и искате да пренесете изображенията на героите от него върху ноктите си, можете да го направите или на ръка, или в салона със специалист - ноктопластика майстор. Ако е популярен филм, има голям шанс да намерите стикери за продажба онлайн.

Ако не сте готови за животински маникюр на всеки нокът, изберете само един, за да започнете.

Отлична версия на животинския маникюр е комбинация от шарки с френски маникюр. Можете да ги редувате, както е на снимката, или да рисувате животни директно върху якето.

Вдъхновението може да дойде отвсякъде! Тази снимка е чудесен пример: героят на филма "The Third Extra" е мечка, която лесно можете да преначертаете, да добавите нещо от себе си и да го превърнете в стилна рисунка за нокти.

Възпроизвеждането на такъв маникюр с леопардов принт не е толкова трудно, колкото изглежда. Покрийте ноктите си със светъл лак, направете омбре ефект. След това нарисувайте кафяви петна и щрихирайте с черно. Готово!

Категория: