Съвети и техники за кремообразен руж, одобрени от гримьор

Вече разгледахме най-добрите кремообразни ружове, които са лесни за използване. Ако знаете основните правила за прилагането им:

  • Най-добрият и лесен начин е да разнесете продукта с пръсти. Кремообразната текстура лесно се затопля в ръцете, така че процесът на нанасяне става много лесен. Освен това в този случай ружът може да се нанесе на равномерен слой, без петна и ненужни следи.
  • Усмихнете се, за да намерите центъра на ябълките на бузите си и сложете на два пръста (показател и среден) малко кремав руж, но не прекалявайте! Нанесете ги първо в центъра на „ябълките“ на бузите, като с кръгови движения разтушвате покрай скулите по посока на линията на косата.Прочетете повече за това как да нанесете руж според формата на лицето си тук.
  • Ако сте нанесли твърде много кремообразен руж, тогава можете да коригирате ситуацията с козметична гъба. Отгоре потупвайте ружа с гъба до получаване на желания цвят.
  • Можете също да нанесете кремообразен руж с полусинтетична четка за руж (използва се и за нанасяне на хайлайтър). Тази четка е мека и равна в края, така че е много удобно за нея да разпредели кремав руж върху скулите. Нанесете руж по същия начин: нанесете малко количество руж върху четката, усмихнете се и разпределете средствата първо върху „ябълките“ на бузите, движейки се към линията на косата по протежение на скулите. Излишното може да се отстрани с гъба.
  • По-добре не нанасяйте руж с гъбичка, а само отстранете излишното количество от кожата.

Гледайте видеоклипа от гримьорката Лиза Елдридж, за да поправите нещата!

Кой е любимият ви начин за нанасяне на кремообразен руж?

Категория: