Нищо не кара едно момиче да изглежда по-добре от тен от плажовете на Южна Франция. Или на всеки друг плаж, основното е да го представите умело. Добре подбраният грим ще ви помогне да подчертаете красотата на загорялата кожа

Можете и трябва да нанасяте грим върху кожа с тен, но първо трябва да се погрижите за нейното овлажняване. Що се отнася до основата за грим, трябва да предпочитате леки текстури, които не покриват естествения тен на кожата. Полупрозрачна минерална пудра със SPF и топъл руж ще завършат външния вид.

След слънчеви бани използвайте меки тонове в грима. Вместо черни стрелки - кафява очна линия, маслинен молив, кафяво мастило. Добре смесените нюанси на слива са идеални за кожа с тен.

Всички нюанси на златото работят чудесно. Златисти сенки и малко хайлайтър върху скулите ще подчертаят дълбочината на тена на кожата ви.

Студените сребристи цветове също могат да покажат новооткрит тон на кожата в благоприятна светлина. Тази техника е най-подходяща за собствениците на студен вид.

Ярките цветове в грима - закачливо червило или необичайна очна линия - също изглеждат добре с тен. Например синя или лилава очна линия, поставена върху долния клепач, ще направи погледа интересен. Устните могат да бъдат просто овлажнени, направени неутрални с помощта на червило в нюдови цветове или можете да използвате ярък гланц.

Категория: