Черната спирала е класика, с която всеки е свикнал, но не трябва да забравяте и другите нюанси спирала

Гримьорите единодушно твърдят, че няма жена, на която да не й отива кафява спирала. Но все пак, за да го изберете, трябва да знаете няколко прости правила.

Макарата е основният козметичен продукт, наред с червилото. Трудно е да се намери момиче, което никога не е използвало този инструмент. Рядко обаче някой използва не черно, а цветно, например кафяво мастило. Но напразно.

Кафявата спирала е подходяща за абсолютно всички и често е трудно да определите на снимка или на живо какъв цвят спирала носите.Изглежда по-меко и деликатно от обичайното черно и дори го надминава по изразителност. Особено ако е избран според всички правила за цветно писане.

Факт е, че всеки нюанс в козметиката има един или друг подтон, както и цвета на кожата, косата и очите. Именно на този принцип се извършва разделението на цветови типове, наречени в съответствие със сезоните. Нюансът на спиралата трябва да се избира по същия принцип.

Ако косата ви е светлокафява, а кожата ви има синкав или сивкав оттенък, тогава трябва да изберете кафява спирала със студен подтон - сивкав, синкав. Такива дами са подходящи, например, кафе нюанси.

Ако топла искра играе в косата, кожата и очите, а червенокоса или кестенови нотки се забелязват с просто око, тогава представител на този цветен тип трябва да обърне внимание на топлите тонове на трупа, за например, шоколад. Момичетата с руса коса трябва да обърнат внимание на по-светлите нюанси на спирала, докато жените с кафяви коси и брюнетките могат да изберат нюанси, близки до черното.

Кафявата спирала изисква внимание при избора на други продукти за грим: сенки, руж и равномерен тон. Тя не позволява използването на розови сенки, сребриста очна линия. Зелените или сини сенки за очи, от друга страна, ще изглеждат добре срещу кафява спирала.

Ако все още се чувствате несигурни при избора на помощни средства за грим, можете да закупите готова палитра, в която всички тонове са очевидно комбинирани, и след това сами да я разширите с опит.

© fotoimedia/imaxtreeТийтъм Джоунс © fotoimedia/imaxtreeBottega Veneta © fotoimedia/imaxtreeLes Copains © fotoimedia/imaxtree© fotoimedia/imaxtree

Категория: