Кажи ти защо се нуждаеш от матов топ лак за нокти, как да го използваш и кой да избереш

Матираният маникюр е един от най-модерните дизайни на ноктите. Много момичета смятат, че такъв дизайн може да се направи само с гел лак или със специален матов лак, но това не е така. С топ лак с матов ефект всеки лак за нокти може да се трансформира в модерен матов дизайн.

  • Мате за теб, Еси

Работи като отличник: матира много бързо, справя се дори с ултрагланцови покрития, увеличава издръжливостта на лака за няколко дни.Идеален за създаване на различни ноктопластики. Например, можете да матирате само част от нокътя, като направите дизайн на френски или лунен маникюр. Опитайте да използвате матово покритие върху лакове с голям или малък блясък - резултатът ще бъде много необичаен и интересен.

  • Топ лак мат, L'Oréal Paris

Достатъчно е да нанесете обикновено или лъскаво покритие на един слой, преди очите да станат матови. Нанесете върху предварително изсъхнал лак. Този горен слой създава допълнителен слой, което прави ноктите ви да изглеждат по-плътни и здрави, сякаш имате гел лак върху ноктите си. Освен това прави ноктите по-здрави и по-малко чупливи.

Категория: