Червеният маникюр е печеливша класика, на която обръщат внимание не само жените, но и мъжете. Казваме ви как да разнообразите обичайното покритие

Класически гел лак

Безсмъртна класика. Нанесете два слоя червен гел лак, за да изглеждат ноктите ви по-плътни и здрави.

Матово покритие

Матовото покритие е нова модна тенденция, която изглежда особено впечатляващо с червен лак. За да създадете такъв маникюр, не са необходими специални инструменти и умения: линиите на марките включват матови гел лакове или топ лакове, които ще помогнат за създаването на модерен дизайн.

Омбре маникюр

Маникюрът "Омбре" предполага комбинация от няколко нюанса, които плавно преливат един в друг. Подобна техника обикновено се прилага при лакове от пастелна палитра. Но напразно! С червена скала "омбре" може да изглежда много впечатляващо. Особено ако комбинирате класическо червено с по-тъмни нюанси - бордо, кармин, кестеняво.

френски и лунен маникюр

Кой каза, че френският маникюр трябва да бъде само с бели линии? Опитайте се да направите лентата червена - повярвайте ми, вашият мъж ще хареса това решение за красота. За тези, които са уморени от сакото, модерният лунен маникюр (или „обратно яке“) е идеален.

© amanda_ponnusamy_© oksi_nails

Дизайн

Украсете един или два нокътя с кристали: с червено покритие те ще изглеждат особено впечатляващо. Но не трябва да рисувате многоцветни шарки върху червени нокти - рискувате да изглеждате вулгарно. Нанесете всякакви рисунки с един тон по-тъмен или по-светъл от основния - резултатът ще бъде необичаен и модерен.

Категория: