Дантеленият ноктопластика е красива и трогателна версия на маникюр, който изглежда еднакво добре както на дълги, така и на къси нокти

Останахте в Брюж през уикенда и сега полудяхте по фламандска дантела? Дантеленото изкуство за нокти ще ви помогне да запазите нежни спомени от вашата ваканция. Най-печелившата опция е класическата, когато върху прозрачно основно покритие се нанася бяла дантела. Моделът може да се приложи само към един пръст, ако сте привърженик на минимализма.

Романтичните натури ще харесат комбинацията от всякакви пастелни нюанси: розово, жълто, синьо, мента. За най-смелите - опции с черно, бордо и тъмно синьо. Контрастът на нежност и бруталност винаги изглежда впечатляващо.

Дантелата за нокти е идеалното допълнение към обикновена вечерна рокля, строга офис риза и модерно дънково яке.

Когато избирате бижута, отдайте предпочитание на тънки елегантни богато украсени пръстени, които сякаш повтарят линиите на шарката върху ноктите. Или обратното, играйте на контраста и комбинирайте „дантелата“ на ноктите с масивни ретро пръстени. Но не забравяйте - този дизайн изисква перфектен маникюр и не търпи и най-малката грапавост. За да създадете дантелено изкуство за нокти, въоръжете се с тънка четка, която е удобна за рисуване на шарки, запасете се с лакове с различни нюанси и се вдъхновете от нашата селекция.

© aliciatnails© frederiqueolthuis© imarninails© jessicawashick© nail_unistella© nail_unistella© opi_products© opi_products© opi_products© s_tet

Категория: