Анализираме най-модерните тенденции в ноктопластиката

Омбре ефект

Плавният преход от един цвят към друг (постигнат чрез нанасяне на слоеве с гъба) изглежда много ефектно. Експериментирайте и комбинирайте не само нюанси, близки един до друг, но и контрастни. Освен красота, омбре маникюрът има още няколко предимства: подхожда както на къси, така и на дълги нокти, прави се с обикновен и гел лак, по-устойчив е от обикновеното покритие.

Мраморен дизайн

Този дизайн възпроизвежда шарките и текстурата на мрамор върху ноктите, което ги прави визуално по-обемни. Най-често срещаният вариант: бяла основа със сиво-черни "ивици" . Но не се ограничавайте: добавете изумрудени, пясъчни и всякакви други нюанси към вашия "мрамор" .

" Захарен" или "пясъчен" дизайн

Този дизайн е направен със сух блясък, който се поръсва изцяло върху нокътната плочка върху основния цвят. Подобно на омбре маникюра, "захарният" дизайн удължава издръжливостта на лака. Съветваме ви да прилагате тази версия на ноктопластиката само на няколко пръста, а не на всички.

Плетен дизайн

Вероятно най-уютният дизайн на ноктите някога. Създайте модел върху ноктите си, който прилича на модел на пуловер. Смесете и комбинирайте няколко нюанса или дори омбре ефект за по-необичаен завършек.

Лунен маникюр

Лунният дизайн (или "обратно яке" ) вече се е превърнал в класика, но не губи своята актуалност, тъй като ви позволява безкрайно да експериментирате с изкуството на ноктите. Украсете дизайна с кристали, "запълнете" дупката с контрастен цвят или направете лунен дизайн с "втриване" - не ограничавайте въображението си!

Категория: