Когато ноктите са с кръгла форма и много къси, изглежда, че изкуството на ноктите е изключено. Не е вярно и имаме доказателство

С къси нокти, трябва да се признае, те са удобни: изглеждат естествени и спретнати, а освен това изобщо не пречат. Вярно е, че когато става въпрос за маникюр с ноктопластика, с такива нокти, с тяхната дължина и заоблена форма, не можете да се "разхождате" - няма много място за рисунки.

За повечето майстори на ноктите това изобщо не е проблем. И изобщо не е необходимо да се занимавате със сложен дизайн на маникюр за къси нокти. Играта с текстура и цвят ще бъде повече от достатъчна.

Има ли правила за маникюр за къси заоблени нокти? Какъв дизайн може да се използва за украсата им?

По-тъмно!

Проверено: на къси нокти тъмните нюанси стоят най-добре. Тяхната яркост и дълбочина са перфектно съчетани с точността на малка дължина на ноктите. Следователно такива цветове могат да се използват не само в монохромен маникюр, но и да се използват като основа за дизайн на ноктите. Слива, синьо, изумрудено, бордо и накрая черно - всички тези цветове са полезни за тези, които са свикнали да режат ноктите си по-къси в естествената им форма.

Графика

Няма причина да се отказвате от ноктопластиката. Трябва обаче да се помни, че на къси нокти със заоблена форма най-добре се „виждат“ прости, несложни рисунки. Плюс това - те също са по-лесни за създаване, като се има предвид, че "работната повърхност" не е много голяма. Всички видове графики с геометрични фигури, прави и извити линии (между другото, можете не само да ги нарисувате, но и да ги „залепите“ на ноктите си, като изрежете ленти от декоративни конци) - това е, което ви трябва с къси нокти.Можете да се справите без артистични шедьоври, като украсите ноктите с дизайни.

Текстура

Вместо "сюжетни" рисунки, такива нокти се нуждаят от "щампи" - подходящи, например, леопард, точки, цветя. В допълнение към тях, експериментите с маникюр с текстури са подходящи за къси кръгли нокти: прост блясък, и пясъчно покритие, и „хайвер“ за нокти, и „счупено стъкло“ - всички тези опции отвличат вниманието от скромния вид на късо подстриганите нокти . За тези, които биха искали да имат изящни дълги нокти, но не могат да ги отглеждат качествено - силни, красиви и здрави - такива идеи за ноктопластика ще бъдат най-полезни.

Събрахме няколко снимки за ваше вдъхновение.

© акотома© челсикуен© челсикуен© челсикуен© ciaomanhattan2012© jessicawashick© jessicawashick© jessicawashick© karengnails© mpnails© sheena_hendry

Какъв маникюр предпочитате за къси кръгли нокти? Напишете в коментарите любимите си опции.

Категория: