Какво трябва да знае една блондинка, за да избере правилното червено червило? Отговорът ще намерите в статия

Блондинка с червено червило е обект на повишено внимание както от мъже, така и от жени. За да може изображението да предизвика само възхищение и да не бъде вулгарно, трябва да знаете няколко основни правила за грим с червено червило за блондинки. Как да изберем правилното лекарство? Казвам.

  • Тон

За една блондинка, за да избере правилното червено червило, е важно да вземе предвид нюанса на кожата и косата.Желателно е всички те да са в един топлинен спектър: студен, топъл или неутрален. Например, с меден цвят на косата и златист оттенък на кожата, не избирайте червени червила със студен подтон (горски плодове, фуксия). Но са подходящи за платинено блондинки с порцеланова кожа.

  • Снежно бяла усмивка

Трябва да изберете червено червило, така че на неговия фон зъбите да не изглеждат по-жълти, отколкото са в действителност. Бери нюанси на червила със студен подтон ще се справят със задачата да избелят зъбите ви. За да разберете как ще изглежда усмивката ви с червилото, което искате да нанесете, можете да направите следното: развийте пръчката и я нанесете първо върху долната, а след това върху горната устна в хоризонтална позиция.

  • Ясни акценти

Определете предварително какъв образ искате да създадете с червено червило и не забравяйте, че едновременният избор на очи, устни и лицеви контури не е подходящ за блондинки.Например, за блондинка с ярки сини очи е по-добре да използвате полупрозрачен червен нюанс или да нанесете червило с върха на пръстите.

  • Потребителски подход

Всички момичета са различни, така че правилата не работят за всички. Най-добрият начин да получите представа как ще изглежда червеното червило върху вас е да тествате няколко проби наведнъж на дневна светлина. Но не забравяйте за хигиената! Независимо дали тествате червило в магазин или го взимате назаем от приятел, не забравяйте да го дезинфекцирате преди и след нанасянето му или използвайте четка или стик за еднократна употреба.

Прочетете за най-добрите червени червила тук и как да ги нанесете в тази статия.

Мери Катрацу © fotoimedia/imaxtreeЕлизабета Франки © fotoimedia/imaxtreeTrussardi © fotoimedia/imaxtreeСъздания на комфорт © fotoimedia/imaxtreeCushine и Ochs © fotoimedia/imaxtreeДжамбатиста Вали © fotoimedia/imaxtree

Имаш ли свои тайни за гримиране на блондинки? Споделете ги в коментарите или в Instagram, като маркирате нашия акаунт @makeupru_official.

Категория: