Черните стрели са класика, която подхожда на всеки. Казваме ви какви други нюанси на очна линия са подходящи за момичета със сини очи

Какъв цвят да избера молив за сини очи? Има много опции, но ние ще ви разкажем за най-модерните за днес!

  • кафе

Използвайте го всеки ден вместо черен молив. За разлика от черното, кафето не утежнява визията и изглежда много естествено. Начертайте тънка линия с плочкия край на продукта, след което използвайте апликатора от другия край, за да смесите стрелката по линията на миглите.Ефектът ще бъде възможно най-естествен, а цветът на очите ще блести по нов начин.

  • Зелено

Когато създавате грим за сини очи, опитайте да играете с нюанси на зелено (от наситено наситено зелено до тюркоазено или изумрудено). Резултатът ще ви изненада приятно: цветът на очите ще стане по-ярък и наситен. Опитайте очните линии Esmeralda и Tropical Green Slide on Pencil на NYX Professional Makeup в зелено.

  • Злато

" Никой не подхожда толкова много на продуктите за очи със златен пигмент, колкото на синеоките момичета. Използвайте златист молив всеки ден, подчертавайки горната лигавица на окото. По този начин ще създадете ефект на блясък. За вечерен грим не се колебайте да нарисувате златни стрелки или да нарисувате златист молив върху кафе. За експерименти с красота е подходящ моливът Le Liner Signature от L&39;Oréal Paris. "

Коя версия ви хареса? Кажи ми!

Категория: