Кажете ви какви козметични продукти ще ви помогнат да маскирате съдовата мрежа и зачервяванията по кожата на лицето

  • Овлажнете кожата си

Използвайте специални овлажнители, които неутрализират зачервяването. Успокояващият защитен крем Toleriane Riche на La Roche Posay е идеален за мигновено успокояване и успокояване на раздразнението, като същевременно дълбоко хидратира през целия ден.

  • Използвайте специален грунд

Подгответе кожата за грим и скрийте зачервяването на съдовата мрежа по лицето със специален CC праймер.Вижте течните праймери за коригиране на цвета на NYX Professional Makeup за камуфлиране на паяжини. Продуктът изравнява не само тена на кожата, но и нейната текстура.

  • Не забравяйте коректора

Нанесете зелен коректор върху проблемните зони и разбъркайте старателно. Опитайте бестселъра Naked Skin Fluid на Urban Decay в зелено. Инструментът няма да утежнява грима, като същевременно помага да се справите с грозното зачервяване на кожата.

  • Нанесете тежка основа

Използвайте лек CC крем всеки ден, като City Miracle CC Cream SPF 50 от Lancôme. Формулата съдържа коригиращи светлината пигменти, които прикриват зачервяванията и придават на кожата здрав вид.

За важни събития изберете по-плътно покритие - например Designer Lift от Giorgio Armani. Въпреки факта, че продуктът идеално прикрива несъвършенствата на кожата, резултатът е много естествен.

  • Комплект с насипна пудра

Но не прозрачен, а с тон - например като Souffle D'Eclat Poudre от YSL Beauté. Инструментът не само „с гръм и трясък“ фиксира грима, но и придава на кожата блясък и допълнително маскира зачервяването.

Харесахте ли съветите? Очакваме вашите отзиви!

Категория: