Геометричният модел върху ноктите стана популярен преди няколко сезона и все още не губи позиции. Ние изучаваме характеристиките на това изкуство за нокти

На седмиците на модата SS 2023 геометричният маникюр беше видян на няколко ревюта едновременно: Christian Siriano, Nicole Miller, Carmen Mark Valvo, Teatum Jones, церемония по откриването. От това следва, че поне още шест месеца (или дори няколко години), тенденцията за графичен маникюр ще продължи. И така, време е да го опознаете и след това непременно да го повторите.

Геометричният маникюр се основава на използването на всички видове геометрични фигури: от най-простите линии до сложното пресичане на квадрати, триъгълници и кръгове.

На пръв поглед само професионалист може да се справи с точното изпълнение на такава техника за ноктопластика. Въпреки това, геометричен модел може да се направи дори у дома. Основното е да използвате правилно инструментите за ноктопластика и да знаете нюансите на създаването на прави линии. Ще говорим за последното по-нататък.

  • Използвайте шаблони

Когато правите обикновен маникюр, трябва да премахнете шаблона от нокътя веднага след нанасянето на лака. Когато използваме шаблон с гел лак, първо трябва да изсушим шаблона в лампата и едва след това внимателно да премахнем шаблона.

  • Плъзнете пръстите си нагоре

Ако трябва да нарисувате права линия, вземете четка с тънък дълъг косъм, поставете я върху нокътя си и преместете пръста си нагоре: четката ще начертае линия по нокътя много по-равномерно, отколкото ако сте рисували го на ръка. Оригиналният и деликатен маникюр с райета тествахме в редакцията.Четете и гледайте тук!

  • Разтворете форми

Лесен вариант за създаване на прозрачна зона върху ноктите е да разтворите лака на това място. Това може да стане с четка, потопена в лакочистител. За да създадете графични триъгълници или квадрати, използвайте малка, право изрязана четка за рисуване на нокти, за да създадете равномерни граници.

В галерията със снимки по-долу ще намерите много вдъхновяващи примери за графичен ноктопластика.

Много популярен дизайн, наречен "геометричен градиент" . За да направите цветовете да си подхождат, смесете тъмния цвят с бял в различни пропорции за мек преход © iulianailПроста версия на геометрична ноктопластика с две линии. Изглежда елегантно и стилно © sohotrightnailДруга версия на прост геометричен модел е пресичането на линии © sohotrightnailДизайнът се извършва с помощта на няколко шаблона - за френски маникюр и луна. Не можете без лента © mpnailsТворческият дизайн с множество графични и творчески елементи наведнъж може да изглежда обезсърчителен. Изсушете всяка линия в лампата за 10 секунди, за да не се разтичат гел лаковете по фугите © nailsmadeМинималистичен дизайн със счупени стъклени триъгълници и оформяне на ноктите изглежда много стилно © sianails_spbМаникюрът с цветен блок също може да се класифицира като геометричен, тъй като ключовият елемент на такова изкуство за нокти е простотата на линиите © paintboxnailsМаникюрът на кръстопътя на техниката на цветни блокове и геометричен дизайн изглежда необичайно. Такъв маникюр може да се направи с помощта на обратно щамповане и допълнително боядисване върху част от нокътя © paintedpolishbylexiКреативен маникюр с цветни триъгълници е лесно да се направи, като ги нарисувате последователно с шаблони. След като създадете едно лице и го изсушите в лампата за 15 секунди, можете да залепите шаблона отново и да нарисувате следващия триъгълник дупе до дупе © vika_rytvinaНе пренебрегвайте използването на стикери и стикери. Този дизайн не изисква никакви шаблони или специални умения © paintboxnails

Харесва ли ви? Кажете ни в коментарите!

Категория: