10 начина да използвате син лак за нокти в нашата статия

Синият лак е на върха на модата. Той отговаря на най-новите тенденции и е по-актуален от всякога. Познавайки правилните цветови комбинации, можете да направите много ефектни дизайни със син лак.

Маникюрът със син лак може да бъде романтичен, дързък, спортен, дискретен, ярък - всичко. Всичко зависи от вашето настроение и цялостен имидж.

В колекцията от снимки ще намерите 10 идеи за син лак за нокти.

Да започваме!

1Етнически маникюр

Етническите мотиви не намаляват своята актуалност вече няколко години. Синият лак идеално ще засенчи класическите черни и златни цветове за такъв маникюр.

2Зимен маникюр

Синият лак за нокти и зимният маникюр са две перфектни комбинации. Може да се използва като фон или обратно за рисуване на детайли.

3небесен дизайн

Небесният лак е идеален за небесен дизайн. Освен това е много лесно да направите такъв маникюр: покрийте ноктите си с мек син лак, а след това с бял лак, използвайте точки, за да поставите точки, така че да приличат на пухкави облаци.

4Космически маникюр

Небето не е границата за синия лак за нокти! Полезен е и за космически маникюр. Използвайте гъба или гъба, така че границите на лака да не са ясни и да получите размазан ефект.

5Със сърца

Този дизайн със сърца може да се направи както с обикновен, така и с гел лак. Поставете две точки една до друга на една и съща линия с точки и след това ги свържете, като начертаете диагонални линии надолу от всяка точка.

6Синьо и розово

Комбинацията от синьо и розово може да се счита за класика. За ясна граница между цветовете, боядисайте половината от нокътя в розово, оставете лака да изсъхне, след това запечатайте тази част със шаблон или тиксо и боядисайте върху останалата част от синия лак. По-добре е да премахнете шаблона веднага след нанасяне на лак.

7Градиент

За да получите градиент със син лак, нанесете два цвята наведнъж върху гъбата и преминете през нокътя с няколко забиващи движения, като всеки път движите гъбата няколко милиметра надолу или нагоре. Така получавате мек преход от един цвят към друг.

8Френски

Синият лак изглежда интересно като цветно сако. Това е чудесен вариант за тези, които искат разнообразие в класическия маникюр, но все още не са готови за по-ярки експерименти.

9Ноктопластика

Синият лак е незаменим елемент на ноктопластиката Shibby Chic.Най-често той играе ролята на фон за рози и ажурни елементи.

10пайети

Син лак за нокти и сребристи искри вече са класическа комбинация. Този маникюр е актуален както през зимата, така и през лятото.

Харесвате ли идеите? Кажи ми!

Категория: