Находки за суха и дехидратирана кожа - хидратиращи тонални кремове, флуиди и основи. Говорим за най-доброто

 • Naked Skin One & Done Foundation, Urban Decay

  Фон дьо тенът Naked Skin One & Done се предлага в шест нюанса. Това е многофункционален тониран овлажнител със SPF-20 във формулата. Той ще замени овлажнител преди нанасяне на грим, и грунд, и самостоятелна основа. Освен това върши чудесна работа за покриване на несъвършенствата по кожата.Съставът съдържа светлоотразителни частици, така че кремът ще отговаря на феновете на сияен ефект върху лицето. Между другото, при редовна употреба на продукта кожата става по-здрава и еластична.

 • Фондация Touche Éclat Le Teint, YSL

  Достатъчно плътна като консистенция, като същевременно не създава ефект на маска върху лицето. Съставът съдържа витамин Е и екстракт от игла, благодарение на които кремът подхранва кожата, стимулира микроциркулацията на кръвта и подобрява тена. Touche Éclat Le Teint се предлага в 16 нюанса, така че всяко момиче да намери своя.

 • Тонален крем "Идеален тон" Teint Ideal, Vichy Laboratoires

  Без тегловна текстура, този крем овлажнява кожата през целия ден, изравнява тена и текстурата на лицето.При редовна употреба продуктът значително подобрява състоянието на кожата. За това е отговорен коригиращият комплекс с витамини С и Е и хиалуронова киселина. Активните съставки включват технологията Liquid Light, която осигурява здравословен блясък на кожата. Друг бонус е SPF-20, така че не е нужно да се страхувате да ходите в слънчево време.

 • Miracle Cushion Compact Fluid, Lancôme

  Възглавниците са ново поколение продукти. Този фон дьо тен от Lancôme не е изключение. Лесен е за използване: просто вземете продукта на впръскване и нанесете върху кожата. Фон дьо тенът не само изравнява тена на кожата, но и перфектно овлажнява, а също така ефективно предпазва от UVA и UVB лъчи. Предлага се в различни нюанси, подходящи за всеки тон на кожата.

 • Оцветена хидратираща основа, Професионален грим NYX

  Овлажняваща тонална основа (каква е разликата от крема, прочетете тук) е инструмент за създаване на ефект на кожата без грим. Перфектно овлажнява: във формулата витамин Е, хиалуронова киселина. Въпреки леката текстура, той добре маскира недостатъците и изравнява тона на лицето. Фон дьо тенът е представен в седем нюанса.

  Избрахте лек фон дьо тен, за да овлажните кожата си? Напишете вашите отзиви по-долу!

Категория: