Тенденцията за широки вежди доведе до такова разнообразие от козметика, че не е лесно да се избере правилният продукт. Ние ви помагаме да разберете какво е точно за вас

Сенки, моливи, червила и гелове - всичко това, когато се използва върху веждите, дава различен ефект. Следователно, трябва да изберете козметика за вежди в зависимост от това какъв резултат искате да получите.

Сенките са най-подходящи за ежедневен грим и ефект на пухкави, естествени вежди. Изберете нюанс, който прилича на цвета на космите на веждите, а не на цвета на косата. С такива сенки можете да запълните всички празнини, да добавите плътност и да не претоварвате с грим.

Изчеткайте веждите си с прозрачен гел, това ще скрие "напудрения" ефект на сенките и ще фиксира космите в спретнато положение за целия ден или вечер.

За по-ярък, вечерен грим и изразително очертани вежди е полезен молив с кремообразна текстура, който лесно отделя пигмент или червило за вежди. Ефектът от тези продукти е по-интензивен и дълготраен, което е по-добре, ако планирате да направите ярък грим на очите или тъмно червило на устните си.

След като нанесете молив или червило, смесете коректора в областта на веждите. Изберете тон малко по-светъл от цвета на кожата ви. Така ще направите веждите по-точно очертани и ще засилите контраста с цвета на тонираните косъмчета.

Категория: