Трикове от топ гримьори, които не се страхуват да нарушат правилата. Експериментите дават интересни резултати, които могат да бъдат полезни и на вас

  • Червилото може да се нанася директно от стика, с четка за изкуствени устни или с пръсти. Въпреки това, ако искате безтегловно покритие, което променя цвета, но не и текстурата на устните ви, опитайте да нанесете червило с пухкава четка за сенки. Всяко класическо или течно червило, както и нюанс за устни, ще изглеждат напълно различно с това приложение. И все пак, засенчвайки червилото с пухкава четка, можете да постигнете спретнат ефект на целунати устни, като отделите минимум време.

  • Същата естествена пухкава четка за сенки ще ви бъде полезна, ако искате да смесите течния коректор под очите възможно най-естествено. Меките влакна позволяват на коректора да се нанесе на тънък слой и да се слее с тена на кожата ви, идеален за модерен гол грим.

  • Тънката и дълга четка за очна линия е чудесен инструмент за точкова корекция на кожата. Нанесете върху него коректор в цвета на фон дьо тена и нежно нанесете върху червенината.

  • Ако несъвършенствата са по-големи, опитайте четка с естествен косъм. Той перфектно гаси сенките, но е не по-малко ефективен при прикриването. Меката пухкава текстура на тази четка смесва краищата на коректора напълно незабележимо и създава впечатление за перфектна кожа.

Категория: