Блестящият руж незабавно придава на кожата отпочинал вид. Ние ви казваме кои да изберете

Бебешко розово или прасковен руж? Понякога искате не само да придадете на лицето си свежест, но и блясък. Говорим за най-добрия руж, който ще свърши работа!

Между другото, ще бъде полезно да научите как правилно да нанасяте руж върху лицето. Това е 50% от успеха на грима.

 • Руж с висока разделителна способност, Професионален грим NYX

  Съдържа малък блясък, който изглежда много естествено върху скулите. Друг плюс: ружът се изразходва икономично. Има много нюанси, от които да избирате, така че всяко момиче ще намери точния за себе си.

 • Палитра Blush Subtil, Lancôme

  Деликатен и дълготраен компактен руж - в две трицветни палитри. Всеки има три различни нюанса (контуриране, изрусяване и хайлайт), но всеки от тях с блясък. Изберете палитрата, която ви подхожда (Nectar Lace за загорели момичета и Rose Flash за блед и нормален тен). Така можете да постигнете естествен руж и лек релеф.

 • Blush Volupté, YSL Beauté

  Blush Volupté се предлага в удобна палитра с огледало и четка. Ще намерите палитрата в пет варианта за различни типове кожа. Смесете ги с малък блясък в центъра, за да придадете на лицето не само свежест, но и блясък. Бонус е модерен златен калъф с удобен капак.

 • Afterglow Blush, Urban Decay

  16 нюанса руж - от класическо розово до необичайно лилаво и тухла - това, от което се нуждаете не само за всеки ден, но и за парти. Ще намерите руж както с фин блясък, така и с меко блестящо покритие. Специално внимание заслужава стилен сребърен калъф с гравиране Urban Decay. И как да нанесете необичайни нюанси на руж, прочетете тук.

 • Blush Alliance Perfect, L'Oréal Paris

  Ружът съдържа витамин С, така че е подходящ за момичета, които искат не само да освежат кожата си с руж, но и да се погрижат за нейното здраве. Текстурата е ронлива, а финалът е мек и естествен. Изберете от шест нюанса, вариращи от прасковено до ярко розово, в зависимост от ефекта, който искате.

  Харесвате ли този руж? Очакваме вашите отзиви!

Категория: