Кой е най-удобният начин за рисуване на стрелки? Най-добрите очни линии във формат флумастер според редакторите на FashionVIPdergisi.com

Все още не сте намерили идеалната очна линия с маркер? Ние ви казваме кой е по-добре да изберете - както за елегантни тънки, така и за широки графични стрелки.

 • Master Precise Eyeliner, Maybelline New York

  Този флумастер е предназначен за тези, които се нуждаят от чисти, тънки стрелки за всеки ден.Master Precise има най-тънкия апликатор: на върха му обемът е само 0,4 mm. Подходящи за рисунки, не като стрелки! Наситеността на цветовете се добавя към точността на нанасяне - всичко това благодарение на формулата с пигменти на основата на мастило. Между другото, линията включва не само черни очни линии, но и цветни.

 • Цветна филцова линия, Професионален грим NYX

  Colored Felt Tip Liner се нарича най-добрият сред цветните филцови моливи: NYX Professional Makeup се погрижи този инструмент да рисува сини, зелени и дори бели стрелки! Към разнообразието от цветове се добавят наситеността на нюансите, приятното матово покритие и издръжливостта на формулата. Стрелките не само издържат цял ден, но и „замръзват“ толкова бързо, че не е нужно да се страхувате от пръстови отпечатъци върху клепача.

 • Super Liner Blackbuster, L'Oréal Paris

  L'Oréal Paris има не просто флумастер, а маркер за рисуване на смели линии вече половин век - точно за тези, които обичат ярките графични акценти в грима. Фактът, че апликаторът на Super Liner Blackbuster е широк, няма да повлияе на точността: очертанията на стрелките ще се окажат ясни, няма да има петна. Стрелките ще запазят наситеността на цвета през целия ден, но за надеждност не забравяйте да нанесете грунд върху клепачите.

 • Grandiôse Liner, Lancôme

  Grandiôse Liner е не само един от най-добрите сред маркерите. Също така изобщо не е като другите очни линии. Всичко благодарение на дръжката с панта, която позволява на четката да се огъва под ъгъл до 35˚ - можете да рисувате стрелки, без да „счупите“ ръцете си. Леката формула на водна основа е и дълготрайна: съдържа латексов полимер, който създава защитен слой, който предпазва очната линия от размазване и размазване.

 • Маркер за очи, Yves Saint Laurent Beauté

  Как да получите смели широки стрелки, а не само смели линии на клепачите? Yves Saint Laurent Beauté има отговора - Eye Marker с остър изрез на апликатора. Лесното, плъзгащо се нанасяне и дълготрайният цвят правят този грим за очи любим.

  Използвате ли очна линия с филц? Оставете коментар.

Категория: