Нямате време за пълно преобразяване? Можете да гримирате очите си не само със сенки! Няколко свежи идеи за грим в движение

Хайлайтър

С помощта на хайлайтър можете да подчертаете вътрешния ъгъл на окото и зоната на веждите. А ако го нанесете върху целия движещ се клепач, получавате много сияен и свеж вид. Тук можете да научите как да използвате хайлайтър с различни текстури.

Скулптор

Този продукт може да подчертае гънката на клепача също толкова добре, колкото сенките за очи. Напишете скулптора върху четката и смесете по цялата орбитална линия, това ще увеличи очите и ще подчертае тяхната дълбочина.Освен това с помощта на скулптора можете визуално да повдигнете ъглите на очите и да направите погледа по-котешки, ако го нанесете върху зоната от ъглите на очите до слепоочията и леко засенчвате.

Руж

Прасковени, червеникави, кафеникави нюанси на руж изглеждат много изгодни на клепача, добавяйки яркост и дълбочина на очите. Разходете руж от "ябълките" на бузите до слепоочията, по страните на челото, по централната част на гърба на носа, върха на брадичката, направете няколко удара с четка върху клепачите и добавете малко по врата. Този "комплексен" подход за нанасяне на руж помага да се създаде много естествен вид с естествен ефект на свежест.

Червило

Нанесете върху устните с върха на пръстите, нанесете точка върху бузите и разбъркайте. След това прокарайте пръсти по клепача. Ще получите модерен монохромен външен вид с хармоничен грим. Можете да прочетете за други начини за използване на червило тук.

Бронзант

Блестящ топъл бронзант може да се използва върху целия клепач, като се прелива в гънката. Това ще допълни хармонично "слънчевия" вид, ако вече сте нанесли бронзант отстрани на лицето.

Категория: