Тъмна коса, кафяви очи - с помощта на грим тази комбинация може да стане още по-изразителна! Червилото ще играе важна роля в това

Когато брюнетката има и кафяви очи, това означава, че трябва да добавите повече цвят към грима, за да не се получи изображението монохромно. Помислете за това, преди всичко, когато избирате червило. С негова помощ е най-лесно да добавите ярък контраст към грима. И така, какви нюанси да изберете?

Тъмно червено

Тъмните вариации на червения цвят подхождат най-много на брюнетки с кафяви очи. Сянка на зряла череша или по-наситена череша е това, от което се нуждаете.No. 402 от колекцията червила Rouge d'Armani е точният продукт за тези, които искат лъскаво покритие на гримираните си устни, а любителите на матовите покрития ще харесат No. 970 Matte Ruby, което може да намерите в Color Sensational Матова линия от Maybelline New York .

Мери Катранцу

Корал

Когато изображението не изисква драма, можете да се обърнете към гамата от коралови цветове. Брюнетките с кафяви очи могат да използват Infaillible Sexy Balm в нюанс № 203 "Hurry to Enjoy" от L'Oréal Paris: сочен червеникав цвят ще "падне" върху устните с приятно полупрозрачно покритие с мокър "финиш" . No. 105 A La Folie от колекцията L'Absolu Rouge на Lancôme също е добър вариант, но по-мек; може да се използва в грима за всеки ден.

Каролина Ерера

Лилаво

Не всеки знае, че на брюнетките с кафяви очи им отиват както светли, така и тъмнолилави нюанси в грима на устните.Гримът е толкова изразителен и ефектен, че изненадва - но само приятно! - На пръв поглед. Това червило отива особено добре на тъмна кожа. Разгледайте Soft Matte Lip Cream на NYX Professional Makeup в популярния нюанс Havana.

Джон Ричмънд

Розов неон

Фуксията подхожда на всички брюнетки, а кафявооките могат да изберат и неоново розово (както на снимката) - в ситуации, когато трябва да привлечете вниманието с яркостта на изображението си. Колекцията червила Vice на Urban Decay има няколко кандидати за момичета с тъмна коса и кафяви очи: това е кисел Frenemy нюанс с кремообразно покритие, както и по-спокоен Crank с матова текстура.

Джеръми Скот

Розово голо

Ако брюнетките с кафяви очи избират голо, топло, кремаво, с розов подтон - като No. 10 Beige Tribute от колекцията червила Rouge Pur Couture на Yves Saint Laurent Beauté.

Dolce & Gabbana

Избирате ли червило в тон с косата и очите ви? Напишете коментар.

Категория: