Проверете, може би това са съветите, от които се нуждаете за безупречен външен вид?

Панда "напротив"

Не само лошото черно опушено може да направи панда от всяко момиче, но и неправилно нанесеният коректор. Само в този случай се получават леки кръгове около очите. Ако вашият коректор е малко по-светъл от тена на кожата или основата ви, използвайте следното приложение, за да избегнете този ефект.

Разпределете коректора така, че зоната за нанасяне да прилича на триъгълник с единия край във вътрешния ъгъл на окото, втория във външния и третия близо до крилото на носа.Намажете тази зона с коректор или нанесете тънък слой и след това разбъркайте с гъба, пръсти или пухкава синтетична четка с потупващи движения.

Руж и скулпторни зони

Не използвайте бронзант или скулптор върху бузите си, това ще придаде на лицето ви уморен вид или ще го накара да изглежда сякаш е мръсно. Зоните за нанасяне на тези средства са само под скулата и по протежение на страничните повърхности на лицето, докато ружът трябва да бъде разположен върху ябълката и в областта малко по-високо от скулата. С правилното подреждане на ружа и коректора лицето става визуално по-тънко, спретнато и придобива естествена свежест.

Корекция на скулите

Често срещана грешка при използване на скулптор е издърпването на бузите и потъмняване на получената вдлъбнатина. Факт е, че в този случай площта на приложение е по-ниска от желаната и това води до визуално утежняване на лицето.

Маркираните скули под необходимото ниво придават на лицето уморен и зрял вид.

Вместо това опитайте да нанесете коректор върху отпуснато лице. Поставете пръста си под скулата, напипайте естествената вдлъбнатина и нанесете коректора по тази линия, започвайки от ухото и завършвайки с два пръста от ъгъла на устата, след което внимателно смесете границите.

Грим за вежди

Ключът към красивите вежди е в правилния нюанс на продукта, който не трябва да наподобява цвета на косата ви, а естествената сянка на косъмчетата на веждите. Обърнете внимание и на приложението, което трябва да е възможно най-естествено.

Завършете всички вежди или запълнете само областите, където няма достатъчно плътност, след това смесете началото с четка или четка за вежди, създавайки плавен градиент, който избледнява в по-интензивен нюанс.

Грим за очи

Ако сенките избледняват през деня и потъват в гънката на горния клепач, обърнете внимание на основата за сенките. Използването на такъв специализиран продукт ще ви осигури максимална издръжливост, яркост и лесно преливане на сенките.

Нанесете основата с върховете на пръстите си върху подвижния клепач и прелейте към веждите, след което продължете да преливате сенките. Всеки грим за очи, включително черните опушени, няма да избледнее или да придобие издайнически светли или тъмни ивици върху движещия се клепач.

Засенчване на сенки

За перфектна мъглявина на сенките за очи и професионален грим за очи, не използвайте включените гъби апликатори или изкуствени четки за смесване на сенките.

Добавете само една естествена пухкава четка за очи към своя грим арсенал, за да смесите всички линии.

Тази четка може да се използва както в чист вид, така и като нанесете върху нея малко количество неутрални сенки, малко по-тъмни от цвета на кожата. Нанесете сенките за очи върху движещия се клепач по какъвто начин желаете (плоска четка, пръст или апликатор) и след това преминете през гънката на клепача с пухкава четка.Осигурена ви е модна мъгла.

Матово червило

Актуалните матови червила са много взискателни към състоянието на устните. Ето защо, ако вече сте завладели тази тенденция, не забравяйте да хидратирате устните си, преди да ги използвате. Нанесете овлажняващ балсам, преди да започнете да се гримирате, за да дадете време на устните си да го абсорбират, и попийте излишното с кърпичка, преди да нанесете червило.

Ако червилото все още не стои перфектно, използвайте специален скраб за устни през нощта и след това нанесете обилен слой балсам. Ще се абсорбира напълно за една нощ и ще възстанови повърхността на устните.

Категория: