Кажете ви кои сенки подхождат на светла кожа и кой нюанс да изберете

Момичетата със светла кожа могат спокойно да експериментират с грима. Изберете нюанси, които съответстват на цвета на очите ви, или следвайте общите указания по-долу.

  • Нюансите на праскова идеално ще подчертаят светлата кожа и ще освежат външния вид. Изберете сенки за очи с перлен или метален ефект за вечерен грим и класически матови за дневен. А ако искате да постигнете лек блясък, вземете сенките с влажна четка.
  • Светлата кожа и зелените или сини очи са чудесна комбинация за наситени опушени очи. Използвайте шоколадово или дръзко кафяво черно и нарисувайте драматичен грим. За да подчертаете очите, очертайте долния клепач.
  • Нюанси на лавандула и метличина са перфектни. Играйте с насищане: нанесете сенки в плътен слой и отидете на вечеря - или лека мъгла, този грим е подходящ за срещи с приятели и романтична среща.
  • Прозрачните сенки са добър вариант за всеки ден. Използвайте сенки, малко по-тъмни от тена на кожата ви - по този начин можете да създадете компетентен гол грим. И за да превърнете бързо грима си във вечерен, добавете блясък отгоре.
  • Сивите сенки са добри, ако сте класическа блондинка с ярки черти и светли очи (зелени или сини). Тогава сенките ще играят в ръцете ви и ще подчертаят красотата, а не ще я скрият. По-добре е да ги прилагате интензивно, като обобщите долния клепач.

Харесвате ли тези идеи? Очакваме вашето мнение!

Категория: