Инструкции стъпка по стъпка за подпомагане на визуалната корекция на очите с повдигнати ъгли

Повдигнатите ъгли са формата на очите, желана от много момичета. За идеална се счита формата, когато външният ъгъл е малко по-висок от вътрешния. Но дори и тук има някои нюанси, особено ако ъглите на очите са твърде високи и трябва да бъдат визуално намалени. Как да го направите, прочетете по-долу.

  • При повдигнати ъгли на очите е важно визуално да направите правилното съотношение на горния и долния клепач. За да направите това, трябва внимателно да работите с долния клепач. Ще ви трябват сенки и тъмен молив.
  • Перфектният грим за вас е опушени очи, които например момичетата с кръгли изпъкнали очи не винаги могат да си позволят. Започнете с нанасяне на основните сенки и след това вземете тъмен нюанс. След като обработите подвижната част на клепача, преминете към долния клепач. Смесете тъмния нюанс в долния външен ъгъл, като леко излизате извън естествената линия. Така визуално спускате ъгъла на окото си надолу.
  • Вземете мек кайал - наситеният наситен молив е идеален за работа с вътрешния клепач. Доведете долния клепач по лигавицата и по-специално работете с външния ъгъл. Работете и върху външния горен ъгъл, свързвайки линиите на долния и горния клепач.
  • Ако рисувате стрелка или правите богат вечерен грим, уверете се, че линията на сенките и очната линия на горния клепач се спуска надолу. Този трик също ще помогне визуално да намалите ъглите на очите.
  • Уверете се, че линията на очната линия не излиза извън клепача. Е, ако завършва на същото място като окото.

Харесвате ли съвети? Очакваме коментари!

Категория: