Върнахте се от почивка и установихте, че лакът за нокти изглежда различно на тъмна кожа? Време е да разберете кои нюанси ще подчертаят красиво вашия тен

  • Когато избирате лак за дъбена кожа, си струва да запомните съществуването на студени и топли нюанси. Тъмната кожа има топъл златист оттенък, съответно студените нюанси на лаковете няма да изглеждат толкова изгодни, колкото топлите, или дори да подчертаят несъвършенствата на кожата.
  • Ако все пак искате да използвате лакове със студени тонове, добавете ги като акцент. Спомнете си как изглеждат сините сенки, нанесени върху целия клепач върху дъбена кожа - такъв грим вероятно ще бъде смешен и предизвикателен.А точно обратният ефект може да се постигне с комбинация от златисти сенки като основен цвят и нежна очна линия на долния клепач с морскозелен молив.
  • Нямате лак за нокти, който да подхожда на цвета на кожата ви след празниците? Това е добра причина да попълните колекцията с нови. В асортимента дори на най-достъпните марки повечето цветове са представени в няколко нюанса наведнъж, сред които със сигурност ще има такъв, който е подходящ за вас.
  • За да направите правилния избор преди да купите, прикрепете демонстрационен връх към нокътя си. Ако няма такава палитра, поискайте от касиера обикновена прозрачна лепяща лента, залепете я върху нокътя и я нарисувайте с лак. За да видите дали този нюанс ви подхожда, погледнете го на дневна светлина.
  • Целунатите от слънцето варианти за кожа с тен винаги ще бъдат коралово, червено, горещо лилаво, сребристо, черешово, каки и антично злато.
© paintboxnails© paintboxnails© paintboxnails© paintboxnails© paintboxnails© paintboxnails© paintboxnails© aliciatnails© paintboxnails© paintboxnails

Съобразявате ли лака си с тена на кожата си? Оставете коментар.

Категория: