Какви сенки да рисувам с кафяви очи? Кои нюанси да изберете и кои е по-добре да не използвате? Отговорите са в нашата статия

Собствениците на кафяви очи са късметлии - почти цялата палитра подхожда на този цвят. Изберете класически нюанси от тъмночерно до бронзово и зелено. Но ако искате особено да подчертаете цвета на очите си, следвайте препоръките по-долу. Те ще ви помогнат да разберете кои сенки подхождат на кафяви очи.

  • Когато избирате кафяви сенки за очи, заложете на нюанси, по-тъмни или по-светли от цвета на очите ви. Вземете сенки в цвета на горещ шоколад, бронз, охра върху четката. Нанесете бежови сенки във вътрешния ъгъл на окото - те ще освежат погледа.
  • Зеленото се счита за идеалния нюанс на сенките - той особено подхожда на кафяви очи. Изберете тона според настроението си: нарисувайте широки опушени очи, като използвате блатни и маслинени нюанси или създайте лека закачлива мъгла със сенки от свежа салата.
  • Експериментирайте с лилаво и лилаво. Ако се осмеляваш, нарисувай ярка стрела със слива.
  • Собствениците на кафяви очи могат спокойно да играят с модерния сега червен цвят. Освежете кожата около очите си с правилния коректор, за да избегнете болката (тук можете да намерите класацията на коректорите).
  • За ежедневен минимален грим използвайте сиви сенки. Играйте с интензивност: подчертайте целия клепач с наситено сиво за опушен вид. А със светлосиви и сребристи сенки подчертайте вътрешния ъгъл на окото.
  • Внимавайте със синия цвят, който може да придаде болезнен вид на очите. За да избегнете това, използвайте богати нюанси на синьото. Вие ще отговаряте на цвета на морската вълна, сиво-синьо, сребристо-синьо, кобалтово-синьо, аквамарин.

Вдъхновяващите снимки ще ви помогнат да разберете по-добре какви сенки подхождат на кафявите очи. Вижте по-долу!

Екстравагантен вариант за модно излизане © fotoimedia/imaxtreeТъмните акценти върху кафявите очи допълнително ще подчертаят тяхната дълбочина и яркост © fotoimedia/imaxtreeНанесете един или два слоя зелени сенки за очи с метален блясък, преливащи към веждите © fotoimedia/imaxtreeОпушените очи в необичайно кафяво ще ви стоят много добре © fotoimedia/imaxtreeВнимавайте с розовите сенки: първо се уверете, че очите ви изглеждат отпочинали © fotoimedia/imaxtree" Оранжевият" нюанс на сенките с мокър ефект ще създаде весело настроение за целия ден © fotoimedia/imaxtreeСивите сенки, нанесени върху клепача в правоъгълна форма, са новата тенденция © fotoimedia/imaxtreeЗа всеки ден неутралните цветове (нюд, бронз, топло кафяво, бежово) са нещо, с което не можете да сбъркате © fotoimedia/imaxtree

Харесвате ли тези съвети за сенки за момичета с кафяви очи? Кажете ни в коментарите!

Категория: