Брюнетките най-лесно намират правилното червило: те вървят с почти всички нюанси, включително тъмните. Как да ги използваме в грима на устните и да ги комбинираме с други акценти?

Когато избират червило, брюнетките практически не могат да се ограничават: има много малко нюанси, които не им отиват. Тъмните, например, не са сред тях. Така че драматичният акцент върху устните е категорично да. Тъмната коса и тъмният цвят на устните са елементи, които не "спорят" помежду си. Напротив, те се допълват взаимно, образувайки хармонична комбинация. Как се гримират брюнетките с тъмно червило?

  • Едно от основните правила е да изберете матова или кремообразна текстура без забележим блясък. Факт е, че такива червила вече се превръщат в забележим акцент в изображението, няма смисъл да привличате допълнително внимание към него с помощта на лъскав блясък.
  • Следва - трябва да направите грим за очи, който да подхожда на ярки устни. Какви опции са най-добри за брюнетки?

Винено червило + голи клепачи

Брюнетките могат безопасно да използват всякакви винени нюанси от топло до студено. Когато са на устните, какво да правим с грима на очите? Ако погледнете фоторепортажи от много шоута, от векове максимумът, който трябва да си позволите, са голи сенки. По-добре е да им откажете. Просто нанесете няколко слоя спирала върху миглите си. Такава естественост ще контрастира изразително с ярко червило.

Патладжанено червило + черни стрелки

Наситено лилаво като аметист в колекцията Liquid Suede Cream Lipstick на NYX Professional Makeup ще работи чудесно с черна очна линия. Класиката ще "омекоти" оригиналността на акцента върху устните.

Кафяво червило + котешко око

При кафявото червило, въпреки че изглежда ярко на устните, е допустимо да подчертаете по-силно очите. Освен това можете да използвате средства в нюанси от същата кафява гама. С помощта на сенки от този цвят създайте мъгла върху клепачите и след това нарисувайте стрелки, очертавайки линията на миглите с черна очна линия както на горния, така и на долния клепач.

Сливово червило + мъгла

Ако имате червило в цвят слива като Blackmail от колекцията Vice на Urban Decay, можете да създадете лек опушен ефект върху клепачите си. За това, например, сиво-кафявите сенки са идеални - с блясък или метална текстура.Нанесете ги върху клепачите в полупрозрачен слой. Това ще бъде достатъчно, за да "балансирате" яркостта на червилото върху устните.

Какъв вид грим обикновено допълвате с тъмно червило? Напишете коментар.

Категория: