Кажете ви кои продукти за красота да изберете за ежедневен грим за кафяви очи

Стрелки

  • Черните стрели са класика. Нарисувайте ги с очна линия, молив и kajal. За всеки ден изберете продукти с тънък апликатор. Внимателно начертайте тънка линия по линията на миглите. Не правете крилото твърде дълго и дръзко, ако не искате да създадете драматична вечерна визия.
  • Уморени ли сте от черни стрелки? Находка за кафяви очи - моливи и очни линии от тъмнозелени и изумрудени нюанси.Те могат да се използват дори в ежедневния грим: няма да изглеждат твърде празнични, като например златните (как да направите вечерен грим за кафяви очи стъпка по стъпка, прочетете тук).
  • За да експериментирате, изберете цветната очна линия от филц в цвят Teal на NYX Professional Makeup и очната линия Master Drama на Maybelline New York в разкошно зелено.
  • Но трябва да забравите за кафявите моливи и очни линии, които са близки по тон до цвета на очите ви. В противен случай рискувате красотата на очите ви да избледнее на фона на същия тъмен акцент.
Емилио Пучи © fotoimedia/imaxtreeFendi © fotoimedia/imaxtreeЦеремония по откриването © fotoimedia/imaxtree

Сенки

  • За всеки ден изберете златни или прасковени нюанси, но без интензивен блясък. Например L’Oréal Paris Color Riche Monoshadow в Mocco. Също така препоръчваме оцветителя Onyx Eye Tint в зелено на Giorgio Armani.
© fotoimedia/imaxtreeСтела Джийн © fotoimedia/imaxtreeНикълъс К © fotoimedia/imaxtree

Мигли

  • Вариант за всеки ден - класическа черна или патладжанена спирала. Последният ще изглежда почти черен, но с необичаен блясък. YSL Beauté има Mascara Volume Effet Faux Cils Baby Doll в лилаво.
Джорджо Армани © fotoimedia/imaxtreeФилософия от Лоренцо Серафини © fotoimedia/imaxtreeVersace © fotoimedia/imaxtreeПамела Роланд © fotoimedia/imaxtree

Още идеи можете да намерите тук.

Вдъхновен от съвет? Очаквам вашите отзиви за грим!

Категория: