Как и какъв цвят очна линия да избера? Как да създадете красив грим с течна цветна очна линия? Отговорите са в нашата статия

Цветната очна линия е чудесен вариант да разнообразите грима и да направите необичаен акцент върху очите. Ако сте консервативни, нарисувайте минималистични цветни стрелки, като изберете матови бежови сенки като основа. А за арт грим комбинирайте цветна очна линия със сенки с необичаен цвят. По-долу е дадена редакционна оценка на FashionVIPdergisi.com, която ще ви разкаже за страхотни цветни очни линии за всеки повод.

 • Heavy Metal Eyeliner, Urban Decay

  Палитрата съдържа седем преливащи нюанса с блясък. Очната линия е течна, но в същото време е удобна за нанасяне, така че дори и начинаещите могат да се справят с нея. За ежедневен грим с необичаен акцент изберете златно или сребристо, а за фестивали на открито – лилаво и тюркоазено.

 • Lasting Drama Eyeliner, Maybelline New York

  Кафявата очна линия е божи дар за минималисти, които не могат да изберат ярки нюанси. Замества класическата черна очна линия и прави погледа по-мек. Очната линия е кремообразна, нанася се лесно с четка и е дълготрайна.

 • Eyeliner Effet Faux Cils Shocking, Yves Saint Laurent

  Очната линия на водна основа се чувства удобно върху клепачите и се нанася лесно: тя буквално се плъзга по кожата. В палитрата има четири нюанса, три от които ще се харесат на почитателите на ярките цветове. Изберете между кобалт, морско синьо и наситено зелено.

 • Perfect Slim, L'Oréal Paris

  Избирайте между синьо и зелено. Четката е много тънка: можете да рисувате стрелки с всякаква дебелина. Очната линия е водоустойчива, така че ще издържи на ходене в сняг и дъжд. Финалът дава наситеност.

 • Очна линия Vivid Brights, Професионален грим NYX

  Широката палитра ви позволява да изберете очна линия за всеки вкус: изберете между златисто, аквамарин, лилаво и други цветове. Това е идеалният избор за празничен грим. Vivid Brights Eyeliner изсъхва бързо върху кожата на клепачите и издържа дълго време.

  Каква очна линия ви хареса? Очакваме вашите коментари!

Категория: