Вдъхновени от лесни и красиви варианти за маникюр, които могат да се правят на дълги нокти

Добре поддържаните ръце и перфектният маникюр са ключът към вашия успех. Те не само придават особен чар на визията ви, но и показват, че се грижите старателно за себе си.

Дългите нокти отново са на мода, въпреки че може да е трудно за вярване. Наистина, няколко поредни години дългите нокти се смятаха за признак на лош вкус.

Вдъхновени от лесни и красиви опции за маникюр, които могат да се правят на дълги нокти.

Ние следваме модата и вярваме, че дългите нокти, както и късите, също са красиви. Независимо дали става въпрос за вашите естествени нокти или удължители.

За съжаление, не всяко момиче може да отгледа естествените си дълги нокти, за да направи върху тях модерно и интересно изкуство за нокти. В този случай на помощ ще ви дойде удължаването на ноктите. Можете също да направите екстеншъни у дома. Вече сме говорили за това тук.

Дългите нокти изглеждат красиви сами по себе си. И няма значение какъв вид покритие нанасяте: прозрачен лак или едноцветен маникюр. Но какво ще стане, ако искате да се откроите от тълпата, но няма време да създадете пълноценно изкуство за нокти у дома? Можете да отидете в салона или да използвате някоя от възможностите за бърз, лесен и красив маникюр, който ще изглежда особено изгодно на вашите дълги нокти. Споделяме с вас интересни дизайни за дълги нокти.

© drybylondon© imjennim© jeanettevuong© jessicawashick© jessicawashick© jessicawashick© jessicawashick© nail_unistella© nail_unistella© nataliepavloskinails

Опитахте ли? Споделете в коментарите.

Категория: