Стикерите за очи са модна тенденция, която всички фенове на арт грима ще харесат

Има различни видове стикери за очи: цветни, които ще заменят вашите стрелки с очна линия и молив, и прозрачни, които ще ви позволят да коригирате несъвършенствата. Има и стикери, които могат да се залепят върху темпоралната област, за да се получи интересен грим. Нека поговорим за всеки от тях.

  • Цветни декоративни стикери

Не толкова отдавна марките започнаха да произвеждат специални стикери - стрелки над главата. Те ви позволяват да забравите за сложния процес на рисуване на стрелки с молив и очна линия. Всичко, което трябва да направите, е да залепите стрелка на клепача си.

Апликираните ръце се продават поотделно или в комплект, черни и цветни, класически и необичайни форми. С една дума, има всякакви стрелки над главата за създаване на художествено изображение.

Как да използвам? Внимателно отделете крилото и го залепете върху клепача със специално лепило, сякаш залепвате изкуствени мигли. И сте готови!

Има и стикери, които могат да бъдат прикрепени към областта на храма. Благодарение на тях ще получите необичаен арт грим, който можете да направите за парти или рожден ден.

  • Прозрачни стикери

Прозрачните стикери дойдоха при нас от Азия. Местните момичета се стремят да направят очите си по-големи и да се отърват от предстоящия век. Стикерите за клепачи им помагат за това.

Прозрачна лента се залепва на мястото където желаете да минава сгъвката на клепача. Визуално стикерът може да направи очите по-дълбоки и по-изразителни, докато е напълно невидим на кожата: можете безопасно да нанасяте сенки и да рисувате стрелки по обичайния начин.

Такива стикери са спасение за момичета с неизразителен "плосък" горен клепач и дълбоко поставени очи.

Харесвате ли стикери за очи? Кажете ни в коментарите!

Категория: