Показваме как изглеждат най-красивите жени на планетата без грим

Всички знаят за неписаната красота на моделите. Те са безумно секси и очарователни не само на модните подиуми, но и в ежедневието. Има обаче много слухове, че моделите без грим не са толкова красиви. Но нека помислим и да си отговорим честно - кой без капка грим (поне без основа или лек тонален флуид) изглежда страхотно? Козметиката може благоприятно да подчертае вашите предимства или идеално да скрие вашите недостатъци.

Злобните критици често обвиняват моделите, че е лесно да си красива, когато имаш най-добрите гримьори в света и най-добрите козметици са на твое разположение.

Героините на лъскавите корици на модни списания без капка срам публикуват своите снимки без грим в Instagram, зареждайки много фенове с настроението си.

Световната тенденция за естественост и здравословен начин на живот продължава да набира скорост. Топ моделите се отказват от лошите навици, занимават се с йога, бокс и фитнес, отказват бързо хранене в полза на органични продукти и обръщат голямо внимание на грижата за кожата си. Резултатът е очевиден. Ирина Шейк, Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Кандис Суанпол и други звезди от Седмицата на модата лесно отказват фон дьо тен и спирала.

© адрианалима© адрианалима© алесандраамброзио© алесандраамброзио© angelcandices© angelcandices© constancejablonski© даутцен© irinashayk© лилидоналдсън© sashaluss© taylor_hill

Категория: