Маникюрът на къси нокти е трудна задача, но изпълнима. За да изглежда добре и спретнато, следвайте правилата от статия

Няма значение какъв лак за нокти ще изберете - обикновен или гел лак. Основното нещо е да изберете правилния нюанс. Страхотен вариант е класическият червен лак: той е подходящ за всяка дължина. Ако предпочитате по-спокоен цвят, обърнете внимание на голо, бежово, прашно розово, прасковено, бледо синьо. Не се страхувайте да използвате тъмни нюанси. Що се отнася до покритието, изберете лакове с матово или лъскаво покритие без блясък или перла.

  • Тъмните нюанси са вашият избор за всеки ден. Заложете на вино, нар, слива, шоколад, кобалтово синьо. Всичко зависи от вашия вкус.
  • Не се увличайте по дизайна: трудно е да нарисувате сложни модели на къси нокти. Ако искате да разредите едноцветно покритие, изберете минималистични модели: графични ивици и полка точки.
  • Блясъкът е "приятел" с къси нокти. Ще ви подхожда плътен блясък от тъмни нюанси или лакове с фино „пясъчно“ покритие. Покрийте цялата нокътна плочка с лака, който харесвате, и не разделяйте нокътя на части.
  • Светлите цветове визуално удължават нокътната плочка, но внимавайте: когато използвате светли нюанси, маникюрът трябва да е перфектен.
  • Търсете лакове, които са лъскави, без перлени частици. Идеалният избор е плътен бял или бежов лак. Нанесете го на два слоя, така че да лежи плътно и равномерно, без да оставя ивици или празнини.
© oliveandjune© oliveandjune© nail_unistella© nail_unistella© nail_unistella© oliveandjune

Харесвате ли нашите съвети? Тогава чакаме обратна връзка!

Категория: