Жълтият лак е подходящ не само за лятото. През студения сезон той ще се превърне в приятно напомняне за слънцето и топлината. Интересни опции - в нашата статия

1блясък

Златистият блясък се съчетава идеално с пастелен лак в лимонов цвят. Нанесете жълт гел лак на два дебели слоя. Не изсушавайте втория слой в UV лампа, а веднага поръсете върху него няколко блестящи частици. Подсушете и отгоре нанесете топ лак.

© nail_unistella© paintboxnails© paintboxnails2Графичен маникюр

Страхотна идея за тези, които са уморени от класическото сако и традиционните хоризонтални райета. За да завършите този дизайн, ще ви трябват ленти за шаблони. Първо нанесете прозрачно покритие върху ноктите на два слоя, след това залепете шаблона и продължете с цветното покритие.

© aliciatnails© aliciatnails© paintboxnails3жълто и сиво

Комбинацията от жълти и сиви лакове е идеална за тези, които току-що са започнали да експериментират с цветни покрития и дизайни. Сивото е приглушен нюанс, той ще покори яркостта на жълтия цвят. Маникюрът ще стане едновременно игрив и минималистичен.

aliciatnails © aliciatnails© nail_unistella© aliciatnails4Романтичен

Женствените и романтични натури ще харесат този вариант за маникюр. Маргаритките могат да бъдат нарисувани сами, ако сте сигурни, че ръката няма да трепери. Или купете специални стикери за нокти.

© nail_unistella© nail_unistella5кристали

Използвайте специални стикери със кристали, за да подправите обичайния едноцветен маникюр. Залепете ги върху обикновен монолак или допълнете дизайн на ноктите с тях. Но не прекалявайте: използвайте не повече от два нюанса в маникюра.

© paintboxnails© paintboxnails

Харесвате ли маникюр с жълт гел лак? Кажете в коментарите!

Категория: