Дългите нокти дават поле за въображение, тъй като са подходящи за различни цветове лакове и варианти за дизайн. Как да изберем - разказваме в тази статия

Противно на модата на дългите нокти, те не са за всеки. Преди това дългите нокти обикновено се смятаха за лош вкус, но днес популярните it-girls - от Риана до Ким Кардашиян - специално увеличават ноктите си. Дългите нокти трябва да се грижат по-внимателно, тъй като лесно могат да се счупят и да отлепят лака. Освен това е важно да изберете правилния лак за дълги нокти, така че да изглежда хармонично. Прочетете повече за това.

  • Светлите цветове изглеждат перфектно на дълги нокти: те правят ръцете още по-женствени. Изберете бежови, светло розови, бели, бебешко сини, ментово зелени нюанси на лаковете, като предпочитате пастелна палитра.
  • Дългите нокти ви позволяват да направите всякакъв дизайн: от минималистичен с прости графични шарки до сложен с шарки, блясък и изкуство за нокти. Но дължината на ноктите вече привлича вниманието, така че се опитайте да не създавате прекалено претоварен маникюр. Компромис между елегантност и полет на фантазията - украсете само няколко нокти по оригинален начин и оставете „чисто“ покритие върху останалите.
  • Тъмните лакове също не трябва да се избягват. На дълги нокти изглеждат добре лъскави монохромни покрития с дълбоки, наситени цветове. Изберете от черен, бордо, малахит, син, бордо и дори изумрудени лакове за нокти.
  • Ако имате тънки и повредени нокти и се страхувате, че няма да успеете да израстнете желаната дължина, заложете на гел лак. Издържа по-дълго от обикновено, като в същото време укрепва нокътната плочка.
  • И ако обикновеният лак не издържа дълго на ноктите ви, гел лакът е идеалният вариант за вас - можете да прочетете за неговите характеристики тук.

10 вдъхновяващи идеи в нашата фотогалерия!

© jessicawashick© jessicawashick© jessicawashick© jessicawashick© jessicawashick© jessicawashick© jessicawashick© jessicawashick© jessicawashick© jessicawashick

Харесахте ли съветите? Споделете с нас в коментарите!

Категория: