Как да изберем правилната спирала за тънки, редки и къси мигли и как да я нанесем правилно - прочетете нашата статия

Преди да нанесете спирала, извийте миглите си с извивачка - тя ще ги повдигне, ще направи красива извивка и ще придаде дълбочина на погледа. След това нанесете спирала, като започнете от корените, в един или два слоя.

Тънките и къси мигли изискват компетентен грим с добра спирала. Бъдете внимателни със спиралата за обем: нейната плътна текстура ще утежи грима ви и ще ви превърне в популярен модел от 60-те Twiggy, който въвежда паяжините на модата.За момичета с тънки и къси мигли този грим за очи не се препоръчва, освен ако не се стремят специално към такъв ефект.

По-добре е да изберете удължаваща спирала с овлажняващи съставки в състава или спирала за обем.

По-долу - 5 любими на нашите редактори. Вижте и изберете!

 • Lash Sensational Mascara, Maybelline New York

  Една от малкото спирали за обем, които не утежняват миглите и не ги правят лепкави. Удобната четка помага за равномерното разпределяне на спиралата върху миглите, правейки ги пухкави и обемни. Плюс това, Lash Sensational създава ефект на изкуствени мигли, когато се нанесе на два слоя.

 • Макара за перфектно разделяне на миглите Définicils, Lancôme

  Définicils Perfect Separation Mascara придава на миглите наситен черен цвят и ги прави по-плътни. Освен това ги удължава, придавайки лек обем от самите корени. Бонус: с малка четка е удобно да рисувате и най-късите мигли.

 • Ефектна спирала за удължаване, Хелена Рубинщайн

  Spectacular Extension е спирала за удължаване 2 в 1, която поддържа миглите и едновременно с това подобрява външния вид. Удължава и извива миглите, а удобната четка ви позволява да ги рисувате дори в ъглите на очите. Благодарение на екстракта от Centella Asiatica в състава, спиралата не предизвиква дразнене, овлажнява и подхранва тънките и редки косъмчета.

 • Big Fatty Volume Mascara, Urban Decay

  Макарата овлажнява и уплътнява миглите, правейки ги здрави и гъвкави. Тънка четка е удобна за рисуване върху малки долни мигли и къси горни. Придава дължина и лек обем, без да слепва космите или да утежнява очите.

 • Eyes to Kill Mascara, Джорджо Армани

  Тази спирала на Giorgio Armani е специално създадена за къси и тънки мигли, тъй като има удължаващи свойства. Един слой ще бъде достатъчен, за да направи миглите по-дълги и по-дебели. Четката разресва добре косъмчетата и им придава съблазнителна извивка, благодарение на която окото веднага се отваря.

  Коя спирала ти отива? Очакваме коментари!

Категория: