Черният лак е идеалният избор за всеки маникюр. По-долу са пет идеи с черен гел лак за всеки вкус

1Черно-бял маникюр

Ще ви трябват бели и черни лакове. Вземете плътен бял лак като основа - най-добре е да го нанесете на два слоя, така че да лежи равномерно и без ивици. Покрийте с него цялата нокътна плочка и я изсушете в UV лампа. С помощта на тънка четка нарисувайте тънък ръб около нокътя с черен лак. Работете внимателно, за да не се разтече лакът. Начинаещите могат да използват специални шаблони.

2блясък

Вариант за празничен маникюр за тези, които са отегчени от монолакто. Нанесете два слоя черен гел лак и втвърдете всеки в UV лампа. След това вземете златния блясък и го нанесете само върху горната част на нокътя. Фиксирайте с топ лак и изсушете в UV лампа.

3Класически

Класическият плътен цвят е идеален за всеки повод. Черният гел лак е много подходящ за собствениците на къса нокътна плоча с форма на „кръгъл квадрат“. Завършете минималистичен маникюр със златни или сребърни бижута - пръстени и гривни.

4Грах

Маникюрът на точки изглежда особено стилен в черно. Комбинирайте черен гел лак със златни и бели лакове. Вземете един цвят в блясък - така маникюрът ще стане по-празничен. За идеално равен грах използвайте специални шаблони.

5Черно яке

Прегледайте класическия френски маникюр. Направете лентата не бяла, а черна. Вземете бяло или бежово покритие като основа или полупрозрачно, ако искате мек маникюр.

Плюс десет идеи вижте в галерията със снимки по-долу!

Мек, но в същото време ефектен маникюр "на петна" с черен гел лак като основа © aliciatnailsМаникюрът в стил стълба изглежда така, сякаш сте забравили за правилата и като истинска бунтарка сте решили да не довършите маникюра! © aliciatnailsЛак със златен блясък и черен лак за нокти са перфектните комбинации, които изглеждат „кралски“ © aliciatnailsВариант на маникюр „грахово зърно“ с черен гел лак: вземете тъмно сивото за основа и направете граховите зърна черни. Светлинният контраст в една скала е интересна техника © aliciatnailsЗакачливо решение за подчертаване на "дупките" на ноктите: не ги боядисвайте напълно, а просто ги оградете с дъговидна линия © mpnailsБлестящи звезди - за мечтано настроение © mpnailsЗебрата е не по-малко популярна от леопардовия, а черният гел лак е точно тук © mpnailsВместо класическите бели връхчета във френския маникюр, направете ги в стил “шах” © mpnailsБяла ивица на черен лакиран фон - печеливш акцент © paintboxnailsОткрийте таланта си на графичен дизайнер и си играйте с геометрични форми, докато създавате своя маникюр. Този подход е на върха на модата © misspopnails

Харесвате ли маникюр с черен гел лак? Очакваме вашите отзиви!

Категория: