Казваме ви как да създадете красив грим за зелени очи за всеки ден

В тази статия ще ви разкажем как да направите красив грим за зелени очи за всеки ден.

Зелените очи подхождат на сенки на класическо сиво и черно. А за да подчертаете и подобрите наситеността на цвета им, използвайте розови, лилави, лилави, бронзови, кобалтови и шоколадови нюанси. И разгледайте по-отблизо червения цвят, който е актуален днес: можете да експериментирате с алени стрелки или червено мастило (прочетете за това тук).

По-долу даваме инструкции стъпка по стъпка за бърз ежедневен грим за зелени очи.

  • Използвайте матови сенки за ежедневен грим и блестящи или метални сенки за очи за по-интензивен външен вид.
  • Използвайте палитра с люлякови нюанси. Вземете най-светлия люляков нюанс и го нанесете от вътрешния ъгъл на окото до средата на клепача.
  • За по-интензивен пурпурен или виолетов цвят, прелейте от средата на клепача към външния ъгъл на окото, леко преминавайки към долния клепач.
  • Нарисувайте чиста тънка стрелка с очна линия в цвят слива. Ако искате да подсилите цвета на очите си, очертайте лигавицата на горния или долния клепач с молив в същия нюанс.
  • Вземете вашата спирала за обем и я нанесете от корените със зигзагообразни движения. Можете да използвате класическа черна спирала, но за да предпазите грима си от претоварване, използвайте кафява или цветна.

Примери за грим за зелени очи в лилави тонове, вижте снимката по-долу.

© fotoimedia/imaxtree© fotoimedia/imaxtree© fotoimedia/imaxtree© fotoimedia/imaxtree© fotoimedia/imaxtree

Харесва ли ви статията? Кажете ни в коментарите!

Категория: