Накрайниците са пластмасови форми, които ви позволяват бързо да удължите нокътната плочка. Как да отгледаме нокти на връхчета - инструкции стъпка по стъпка

Можете да отглеждате нокти на връхчета у дома. Специални пластмасови пластини или накрайници се залепват към нокътната плоча и след това се фиксират с гел лак. Резултатът е естествен и естествен.

За да направите върховете дълготрайни и да изглеждате естествено, следвайте основните правила.

1Първо изберете правилните съвети. Търсете такива от гъвкава и тънка пластмаса. Правилно изберете формата и размера на плочите: те трябва да съответстват на вашите нокти. Ако е необходимо, подстрижете и изпилете връхчетата.2Нанесете специално лепило върху върховете до линията, отбелязана върху него. Прикрепете върховете към нокътната плоча и натиснете за няколко секунди до пълно залепване. Уверете се, че между върховете и нокътната плоча не се образуват въздушни мехурчета.3Използвайте пила за нокти, за да коригирате формата на върховете. С баф пила преминете по цялата повърхност на върха - този трик ще помогне на гела да се залепи по-добре към повърхността на плочата.4Преди да започнете работа с гел покритие, третирайте нокътните плочи с обезмаслител. Нанесете първия слой гел, като се отдръпнете от кутикулата с милиметър, след което го изсушете в специална ултравиолетова лампа. (За информация как работи UV лампата, прочетете тук.)5Нанесете втория слой гел в средата на плочата - изсушете го в UV лампа малко по-дълго от първия.Забележка: При нагряване може да почувствате болка. Прекъснете сушенето в UV лампата, но не забравяйте да обърнете ръката си, така че гелът, който не е имал време да изсъхне, да не се разтече и да загуби формата си.6Краен етап! С помощта на пила обработете повърхността и ръбовете на нокътната плоча, като направите върховете тънки. Нанесете последен тънък слой гел и го изсушете в UV лампа. Отстранете лепкавия слой с памучен тампон, напоен с лакочистител. Завършете процедурата с втриване на масло или крем в кожичките. Готов!.

Решихте ли да опитате съвети? Напишете коментар!

Категория: